Den tuffaste ronden: en personlig historia om abort, missfall, ivf och äggdonation (mp3-skiva)
Format
Mp3-skiva
Språk
Svenska
Inläsare
Åsa Sandell
Utgivningsdatum
2016-02-09
Förlag
A Nice Noise
Dimensioner
125 x 142 x 10 mm
Vikt
71 g
SAB
Lz Sandell, Åsa
ISBN
9789188315205

Den tuffaste ronden: en personlig historia om abort, missfall, ivf och äggdonation

Mp3-skiva,  Svenska, 2016-02-09
291
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 6 format & utgåvor
Idag är snittåldern för en förstagångsföderska i Sverige cirka trettio år. En hel kvinnogeneration har vuxit upp med p-piller och andra möjligheter att skydda sig, ofta ovetande om att det kan vara svårt att få barn senare i livet. Många tvingas ta hjälp av IVF eller äggdonation, men köerna till dessa behandlingar är långa och åldersgränsen runt fyrtio. Allt fler söker därför hjälp utomlands. Åsa Sandell var en av dessa ofrivilligt barnlösa kvinnor.

I Den tuffaste ronden delar Åsa med sig av sin personliga historia om längtan efter barn. Hon berättar öppet och ärligt om vägen till dottern Vera, genom abort, missfall, IVF och slutligen äggdonation. Hon väver in fakta och historia om samhällets syn på kvinnans fertilitet, p-piller och varför äggdonation legaliserades först tjugo år efter spermadonation.Det är en historia som speglar vår samtid och vänder sig till kvinnor i alla åldrar som funderar på barn, längtar efter barn, skjuter upp barn, redan har barn. Men det är också en bok för alla de som jobbar med kvinnor och barnafödande en skildring av vår tids syn på kvinnlig fertilitet.

Om författaren och uppläsaren
Åsa Sandell, född 1967, började boxas när hon var 28 år. Efter fyra SM-guld och ett EM-guld inledde hon en proffskarriär, 37 år gammal. Åsas mest uppmärksammade match mot Muhammad Alis dotter Laila Ali i december 2005 gjorde henne rikskänd.
Åsa är numera gift och bor med sin familj på Kungsholmen i Stockholm och arbetar som skribent, föreläsare, moderator och boxningstränare.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Den tuffaste ronden: en personlig historia om abort, missfall, ivf och äggdonation
  2. +
  3. Den tuffaste ronden : en personlig historia om abort, missfall, IVF och äggdonation

De som köpt den här boken har ofta också köpt Den tuffaste ronden : en personlig historia om ... av Åsa Sandell (inbunden).

Köp båda 2 för 510 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Åsa Sandell