Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Jack Ryan (del 11)
Antal sidor
652
Utgivningsdatum
2016-10-18
Upplaga
1
Förlag
Bookmark Förlag
Översättare
Svante Skoglund
Originaltitel
Commander in Chief
Dimensioner
217 x 150 x 45 mm
Vikt
872 g
SAB
Hce
ISBN
9789188345196
Hot över Östersjön (inbunden)

Hot över Östersjön

(53 röster)  |  Läs 4 recensioner
Inbunden Svenska, 2016-10-18
29 59
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Det ryska hotet blir verklighet

En Airbus på väg från Stockholm kolliderar med ett ryskt spionplan. Alla passagerare ombord omkommer.

Klämd mellan giriga oligarker och en konkursfärdig statsekonomi har Rysslands president Valerij Volodin för avsikt att skapa internationellt kaos för att dölja sin egentliga plan. Men president Jack Ryan ser ett mönster och tvekar inte att slå tillbaka. Problemet är bara att Volodin har femtiotusen soldater som står redo att invadera ett Nato-land.

Kommer Jack Ryan att hinna stoppa Volodins hänsynslösa planer?

"Imponerande! Ingen annan författare ger en så fullständig bild av pågående omvärldskonflikter." Sunday Times
"Perfekt underbyggd och spännande." Publishers Weekly
"Skrämmande aktuell." BTJ
"Inte bara en spännande, actionfylld thriller utan också rykande aktuell just nu. LÄS DEN!" Boklysten
"Tycker du om böcker som i thrillerform tar upp storpolitik och då framför allt med USA som hjälten? Tillhör du det som på allvar tror att Ryssland är ett stort hot mot Sverige och västvärlden? Då är Tom Clancys nya thriller Hot över Östersjön något för dig." Kulturbloggen
"Det är en bok som inte saknar några av de ingredienser vi är vana att se i en bok av Clancy." DAST Magazine

Tom Clancy (1947-2013) skrev inte mindre än 18 New York Times-bästsäljare under sin livstid. Många ser honom som grundaren till hela internationella thrillergenren och flera av hans böcker har blivit filmklassiker.

Mark Greaney är författaren bakom den bästsäljande serien om The Gray Man. Efter stora framgångar som Tom Clancys författarpartner bär han nu värdigt vidare arvet från sin framlidne mentor i den femte boken om Jack Ryan.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Hot över Östersjön. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Trög i starten
  Christoffer Jonsson (Nynäshamn), 11 maj 2020

  Trög i starten, men är spännande när Volodin återigen är med. Dessutom får man lära sig lite om bitcoins som det pratas om i boken. Bra beskrivning om ett sjukt maktspel mellan olika länder.

 2. Bra sistahalva
  Patrik Lyckhage, 29 mars 2017

  Lite seg i starten men bra senare tog dock slut väldigt fort känns som att författaren har en fortsättning på g

 3. Hot över Östersjön
  Dhana Deshnoor, 13 november 2016

  Hot över Östersjön (Bookmark, 2016) är en fakta- och actionspäckad thriller av Tom Clancys efterträdare Mark Greany. Det här är den fjärde boken (den tredje på svenska) där de delar författarskapet, även om i realiteten Greany nu har tagit över.

  Clancy hade ju en förmåga att skriva otroligt verklighetstrogna böcker. De två senaste romanerna är ett mycket talande exempel; jag läste hans bok om att Ryssland invaderade Ukraina, samtidigt som jag såg tv-nyheter om det! Boken efter handl... Läs hela recensionen

 4. Ännu en toppenbok om Jack Ryan!
  Dexter09, 3 november 2016

  Precis som i de tidigare böckerna känns den här helt i linje med världens utveckling i dag. Spännande (som vanligt) med mina favoritkaraktärer - Jack Ryan med familj och de olika teamen.Precis som i tidigare böcker får man en känsla av att författaren kan förutse världshändelser och den här boken var helt klart skrämmande! Känns otäckt verkligt att något sådant här kan inträffa (kommer att inträffa?) i vår relativt lugna del av världen!Mark Greaney har tagit upp manteln och fortsatt där Clan... Läs hela recensionen

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av författarna