John Bauers sagovärld : en magisk målarbok (häftad) NY
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
40
Utgivningsdatum
2024-03-21
Förlag
Dokument Press
Illustratör/Fotograf
John Bauer
Dimensioner
250 x 250 x 5 mm
Vikt
215 g
SAB
Rd
ISBN
9789188369901

John Bauers sagovärld : en magisk målarbok

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2024-03-21
99
 • Skickas från oss på måndag
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Följ med på en resa genom de ikoniska och fängslande konstverken skapade av den svenska mästaren John Bauer. Målarboken John Bauers sagovärld är en portal till fantasins rike, där du själv väljer färg på djupa skogar, väldiga troll och mystiska älvor. Släpp lös kreativiteten och återupptäck bilderna som älskats av generationer.

John Bauers sagovärld innehåller 40 av John Bauers mest omtyckta bilder, redo att färgläggas. På varje sida väntar nya väsen, från intrikat detaljrika illustrationer till mindre komplicerade motiv som passar lika bra för stora som små. John Bauers sagovärld är en hyllning till John Bauers fängslande konstnärsskap där du får du möjligheten att fördjupa dig i och sätta din egen prägel på hans artistiska arv och de gåtfulla landskap och nyckfulla varelser som har blivit hans signum.

John Bauer (1882 - 1918) är en av Sveriges mest folkkära konstnärer vars uttryck har blivit sinnebilden för svenska folksagor om tomtar och troll, och det lika spännande okända som lockande vackra i den nordiska naturen. Hans konst fortsätter att fascinera och inspirera människor över hela världen och är en viktig del av det svenska kulturarvet.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. John Bauers sagovärld : en magisk målarbok
 2. +
 3. Om Niklas Strömstedt

De som köpt den här boken har ofta också köpt Om Niklas Strömstedt av Niklas Strömstedt (pocket).

Köp båda 2 för 188 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av John Bauers sagovärld : en magisk målarbok. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Som förväntat väldigt fin målarbok.
  Gertie (Malmö), 4 maj 2024

  Gillar man coloring och John Bauers sagovärld så är den här målarboken perfekt.
  Motiven har mycket detaljer och har förvånansvärt bra papper, så bra att jag tänker testa lite försiktigt med med akvarell.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna