Corona : en psykoanalytikers dagbok. Del 1 (häftad)
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
117
Utgivningsdatum
2020-06-03
Förlag
Bokförlaget Korpen
Dimensioner
200 x 113 x 10 mm
Vikt
152 g
SAB
Veba:oa
ISBN
9789188383693

Corona : en psykoanalytikers dagbok. Del 1

Häftad,  Svenska, 2020-06-03
219
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
I mars 2020, när Covid 19-pandemin slog till med full kraft mot Sverige och världen, började psykoanalytikern Per Magnus Johansson skriva ned sina tankar i korta texter som publicerades på nätet. Dessa dagsedlar fann snabbt en stor läsekrets.

I denna bok har Per Magnus Johanssons texter från en dramatisk och svår tid samlats. Boken utgör såväl ett tidsdokument som ett djupt personligt och angeläget bidrag till frågan om vår gemensamma utsatthet.

I boken medverkar i brevform ett antal av Per Magnus Johanssons samtalspartners som läkaren Christer Andersson, idéhistorikern Sven-Eric Liedman och författaren Lydia Sandgren.

Per Magnus Johansson är psykoanalytiker, utbildad i Paris, och idéhistoriker, verksam vid Göteborgs universitet. Han är författare till en rad böcker om bland annat psykoanalysens historia i Sverige samt redaktör för kulturtidskriften Arche.

På Korpen har Per Magnus Johansson tidigare, tillsammans med Thomas Karlsohn, utgivit boken Ensamhet och gemenskap: En brevväxling om universitetet.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Corona : en psykoanalytikers dagbok. Del 1
  2. +
  3. Corona : en psykoanalytikers dagbok. Del 3

De som köpt den här boken har ofta också köpt Corona : en psykoanalytikers dagbok. Del 3 av Per Magnus Johansson (häftad).

Köp båda 2 för 438 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Per Magnus Johansson