Barrfiolernas rike (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
144
Utgivningsdatum
2016-11-25
Förlag
Doppelgänger Förlag
Medarbetare
Estling, Emeli (form)
Dimensioner
170 x 120 x 10 mm
Vikt
132 g
SAB
Hc
ISBN
9789188391049
Barrfiolernas rike (häftad)

Barrfiolernas rike

(1 röst)
Häftad,  Svenska, 2016-11-25
117
  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Barrfiolernas rike är en suggestiv och smått hallucinatorisk spökhistoria om mörka livsöden och minnen som slagit rot djupt inne i de finska granskogarna.

När Miika får reda på att hans annars fattiga familj äger en släktstuga djupt inne i de finska skogarna ser han en möjlighet att fly förortens Göteborg och lämna sina nattliga mardrömmar och meningslösa tillvaro bakom sig. Äntligen ska han få skrivro och uppfylla sin dröm att färdigställa en roman. Och i bästa fall få veta mer om sin släkts historia, som hans mor av någon anledning hållit hemlig för honom.

Men han har inte en aning om vilka omskakande och skräckfyllda upplevelser som väntar honom. Hemska hemligheter tycks ha fastnat i stugans väggar och golv och Miika är inte förberedd på den enorma kraft som bortglömda minnen kan ha. Långsamt sipprar och tränger sig stugans fruktansvärda historia in i Miikas medvetande och mot sin vilja har han plötsligt fått en viktig och farlig roll i släktens historia.

Barrfiolernas rike är Joni Huttunens debutroman.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Barrfiolernas rike
  2. +
  3. Elddjur

De som köpt den här boken har ofta också köpt Elddjur av Joni Huttunen (häftad).

Köp båda 2 för 295 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Joni Huttunen

  • Elddjur

    Joni Huttunen

    I himlen brinner rävarnas eld och i Lumi brinner saknaden. Endast kyla och fysisk ansträngning kan få henne att glömma. Lumi, en ung lovande skidtalang, blir erbjuden en plats på ett elitläger. Det är hennes chans att nå toppen och hon ger allt. M...