Feng shui flow : skapa hållbar inredning (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
92
Utgivningsdatum
2018-11-05
Upplaga
1
Förlag
Stevali
Medarbetare
V Nyström, Jessica (form) / Lacik, Maria (foto) / Jonsson, Jenny (foto) / Utbult, Susanna (foto)
Dimensioner
240 x 220 x 10 mm
Vikt
481 g
SAB
Qcba,Bl
ISBN
9789188397256
Feng shui flow : skapa hållbar inredning (inbunden)

Feng shui flow : skapa hållbar inredning

(8 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden, Svenska, 2018-11-05
159
 • Skickas inom 2-5 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Allt fler vill leva hållbart och intresserar sig för miljö, energi och välmående både hemma och på jobbet. Den flertusenåriga läran Feng Shui härstammar från Kina och beskriver hur du kan leva hållbart genom att vara medveten om hur du påverkas av din omgivning, färger, former, mönster, ljus och mörker.

Susanna Utbult och Jenny Jonsson har översatt Feng Shui och den asiatiska stilen för att passa den skandinaviska marknaden. Susanna Utbult , ägare till Nordic Scholl of Feng Shui, hade i hennes senaste USA-intervju 11 miljoner lyssnare.

Boken omfattar smarta råd och tips utifrån verktygs lådan i Feng Shui. Här får du kunskap om hur du skall tänka för att skapa en bättre och mer balanserad inredning i ditt hem. Läsaren får reda på att det inte på något sätt krävs dyra designsaker, minimalism eller en stark ekonomi för att få balans och harmoni i sitt hem.

Att inreda med hjälp av grunderna i Feng Shui ger den i särklass bästa och skönaste inredningen. Det finns inte bara ett sätt att hitta balansen utan vägarna dit är oändligt många när du använder Feng Shui.

Susanna Utbult:

Med tjugo års erfarenhetär Susanna Utbult en av Sveriges mest omtyckta konsulter, föreläsare och lärare inom Feng Shui. Hennes Expertis har uppmärksammats i intervjuer på ett flertal radio/tv-stationer i USA och i London gjorde hennes föreläsning om "Feng Shui i Norden" Succé. Susanna äger och driver sedan 2010 Nordic School of Feng Shui, Nordens största utbildningsföretag inom Feng Shui.

Jenny Jonsson:

Jenny är certifierad Feng Shui-konsult och rektor på Nordic School of Feng Shui. Med sitt stora intresse för människa, miljö och kognitivt beteende har Jenny hittat den sammanlänkande faktorn - Feng Shui. "Balans på alla plan i livet" 'är hennes devis när hon med sina träffsäkrafrågor är en nytänd stjärna på coachingshimlen.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Feng shui flow : skapa hållbar inredning
 2. +
 3. Stora boken om Feng Shui

De som köpt den här boken har ofta också köpt Stora boken om Feng Shui av Cassandra Eason (pocket).

Köp båda 2 för 288 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Feng shui flow : skapa hållbar inredning. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Fin bok för viktiga eftertankar
  Helene Lindström, 21 september 2020

  I en resa i personliga utveckling är detta också ett betydelsefullt perspektiv. Det finns fler böcker väl värda att komplettera med, missa inte Agneta Nyholms NaturligtVis och Feng shui för själen!

 2. En bra bok om du vill få grunderna i feng shui
  Agneta R, 10 september 2020

  För enkel och grundläggande, gav inga nya perspektiv. Tunn bok med få sidor, d v s dyr i förhållande till priset. Däremot en bra bok för nybörjaren som säkert uppskattar de grunder som tas upp.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av författarna

 • Feng Shui Flow

  Susanna Utbul, Jenny Jonsson

  Susanna Utbult and Jenny Jonsson have adapted the ancient Chinese philosophy feng shui to western homes. The book is an accessible introduction to creating sustainable and beautiful interiors by being aware of how you are affected by your environm...