101 öl du måste dricka innan du dör 2021/2022 (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
223
Utgivningsdatum
2021-08-19
Förlag
Stevali
Dimensioner
222 x 151 x 20 mm
Vikt
594 g
SAB
Qcaf
ISBN
9789188397706

101 öl du måste dricka innan du dör 2021/2022

Inbunden,  Svenska, 2021-08-19
168
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.


101 öl du måste dricka innan du dör utsedd till världens bästa ölbok för andra gången! Här är 101 nyss uppdaterade shoppingtips med roliga omdömen på de öl du kanske inte provat av nyheterna på Systembolaget. Författaren har valt bland potentiella storsäljare och även tagit med några av sina favoriter. Boken har tidigare även en ytterligare världsmästartitel i Gourmand World Cookbook Awards tillsammans med hela 101-serien. Men, skål, god läsning och god jakt på dina nya ölfavoriter!!!(detta är den 12:e uppdaterade utgåvan).

Rekordmånga nya öl finns med i denna Sveriges kanske mest sålda ölbok. Författaren tar dig på tur bland många nyheter och några etablerade öl du bör prova. Boken är tydligt uppdelad per ölsort så att shoppingen blir enkel. Här är en trendkompass med många svenska småbryggerier såväl som utländska märken. Du hittar god lager, stout och pilsner såväl som belgiska suröl, APA och IPA. Några alkoholsvaga öl finns också med liksom en handfull av den ökande kategorin session IPA, som ger mycket smak med något lägre alkoholhalt.

101 öl du måste dricka innan du dör är en oundgänglig hjälp i butiken, om så bara för egen jakt på inspiration. Örjan Westerlund ger 101 rekommendationer med träffsäkerhet, vare sig du ska bunkra för en after work hemma, läska dig efter gräsklippningen eller vill ha tips om mat eller ostar till ölen. Här finns öl från hela världen, men tyngdpunkten är från små tillverkare i den ständigt växande skaran av ölälskande svenska bryggerier.

Varje öl i boken har utrymme för läsarens egna noteringar. Tyck till och utmana författaren smakar det verkligen havrefras, nymalet kaffe och knäckebröd? Är det mango det doftar eller är det passionsfrukt och hallonremmar? Prova själv, 101 gånger! Skummande god läsning tillönskas alla öltörstiga!

OM FÖRFATTAREN

Örjan Westerlunds 49 tidigare böcker om gin, whisky, öl, akvavit, choklad m fl finns utgivna på 10 språk i 23 länder, sålda i omkring en halv miljon exemplar. 101 öl du måste dricka innan du dör har sålt slut i stora upplagor elva år i rad och är en mycket populär present. Örjan Westerlunds Bourbon & American Whiskey vann det hedervärda priset som världens bästa whiskybok 2017 i Gourmand World Cookbook Awards. Vid sidan av författarskapet har Örjan Westerlund arrangerat hundratals öl-, gin- och whiskyprovningar och har även varit anställd som sensorisk bedömare av kryddsprit, bittersprit och rom hos V&S Group.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. 101 öl du måste dricka innan du dör 2021/2022
  2. +
  3. Mat & kärlek : Rätter för vänner och familj

De som köpt den här boken har ofta också köpt Mat & kärlek : Rätter för vänner och familj av Sofia Wood, Ingalill Hägglund (inbunden).

Köp båda 2 för 437 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Örjan Westerlund