AI och Försäljning - Hur du säljer mer och ökar vinsten med hjälp av artificiell intelligens (kartonnage)
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Serie
Soderpalm
Antal sidor
182
Utgivningsdatum
2020-10-09
Upplaga
1
Förlag
Soderpalm Publishing
Dimensioner
12 x 222 x 148 mm
Vikt
385 g
ISBN
9789188403018
AI och Försäljning - Hur du säljer mer och ökar vinsten med hjälp av artificiell intelligens (kartonnage)

AI och Försäljning - Hur du säljer mer och ökar vinsten med hjälp av artificiell intelligens

Kartonnage,  Svenska, 2020-10-09
179
  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
AI och Försäljning - Hur du säljer mer och ökar vinsten med hjälp av artificiell intelligens Kan levereras innan julafton
Hur drar man som företagare och säljare bäst nytta av den exploderande utvecklingen inom AI? Även om man är totalt ointresserad av teknik?

Hur skulle ni kunna få fördelar gentemot era konkurrenter, bara genom att öppna ögonen?

Det pågår en kapplöpning bland världens ledande techföretag, att bli både de som själva drar mest nytta av AI och som hjälper sina kunder att göra detsamma. När The Big Nine, jättar som Amazon, Facebook, Apple och Google har bestämt sig för att vinna. Då går det fort.

Visste du att en säljare i genomsnitt lägger nästan 65 % av sin arbetstid på administration? Och hur mycket ert företag skulle vinna på att minska den siffran?

Den här boken är en av de första som skrivs om AI och Försäljning. Max Söderpalm har i sin 12:e bok fokuserat på att undersöka och förklara hur ni på ett enkelt sätt skulle kunna sälja mer och öka vinsten genom att öppna ögonen och börja tänka AI på jobbet.

Boken ger dig svar på hur win-win har förändrats i den nya tiden, vad alla säljare behöver hjälp med och hur det skulle vara möjligt att hjälpa dom med detta. Allt i en lättläst blandning av film och verklighet, om vad som redan finns och vad som är på väg.

Dessutom får du konkreta råd, handfasta tips och en handlingsplan till hur du kan gå tillväga för att lyckas med AI i ert företag.

Vi står vid ett vägskäl. The Big Nine kommer att vinna. Frågan är om du vill vara med och ta del av det dom upptäcker?

Boken är skriven till alla företagare, chefer, affärsmän och affärskvinnor som vill framåt och göra fler goda affärer. Det spelar ingen roll om du är en icke-IT människa, som står kvar och väntar vid er fax. Alla har nytta av AI och Försäljning.

SAGT OM AI OCH FORSALJNING

"Max förklarar på ett enkelt sätt hur AI kommer revolu- tionera säljarbetet. Det är avgörande för framgångsrika säljare att hänga med och förstå det."
Kerstin Ohman VD BSC Business Club

"Jag har ju läst boken och måste säga till alla som säljer något: Läs den! Eller så kommer du vara tvåa på bollen - för alltid."
Pelle Johansson VD Hagabadet

"Du som är gammal i gemet inom sälj kanske trodde att du kunde allt? Håll i dig - nu är den nya tiden här. Häng med eller bli omsprungen. Max ger dig facit!"
Fanny Dolff VD Hildegun
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. AI och Försäljning - Hur du säljer mer och ökar vinsten med hjälp av artificiell intelligens
  2. +
  3. De bästa säljarna - lär dig av mästarnas väg till framgång

De som köpt den här boken har ofta också köpt De bästa säljarna - lär dig av mästarnas väg ti... av Rolf Laurelli (inbunden).

Köp båda 2 för 527 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »