Ja! : boken som gör dig glad (kartonnage)
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Serie
Soderpalm
Antal sidor
144
Utgivningsdatum
2022-11-01
Förlag
Soderpalm Publishing
Medarbetare
Johansson, Pelle (förf.) / Klerfelt, Karin (förf.) / Pettersson, Henrik (förf.) / Sebö, Stefan (förf.) / Jansdotter, Nina (förf.) / Wiedesheim, Joakim (förf.) / Valdebenito, Tobias (förf.)
SAB
Qba
ISBN
9789188403186
Ja! : boken som gör dig glad (kartonnage)

Ja! : boken som gör dig glad

Kartonnage,  Svenska, 2022-11-01
218
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 199 kr för privatkunder i Sverige.
JA! Boken som gör dig glad är skriven av Max Söderpalm, Magnus Helgesson, Bruce King, Nina Jansdotter, Lili Öst, Pelle Johansson, Henrik Pettersson, Karin Klerfelt, Stefan Sebö, Peter Jumrukovski, Joakim Wiedesheim och Tobias Valdebenito

När var du riktigt glad senast?

Alla är vi olika. Därför blir vi glada av olika saker och på olika sätt.

När konstiga saker händer, som det har gjort i hela världen den senaste tiden, kan vi behöva hjälp med att hitta ny positiv kraft och inspiration för att få upp mungiporna igen.

Därför bestämde vi oss för att låta tolv fantastiska inspiratörer, författare och entreprenörer ge sin syn på vad som gör människor glada. Dessutom får du konkreta tips för hur du kan göra själv. Om du låter dig inspireras av deras texter har du alla möjligheter att skapa ännu mer glädje i ditt liv.

Precis som i våra tidigare JA-böcker skänker vi 15 kr per såld bok till en god sak. Vi stöder Sparc Future den här gången och deras insamling till hjärnforskningen för att hitta ett botemedel till sjukdomen ALS. Det gör oss glada.

Boken är skriven som den perfekta motvikten till hur världen ser ut just nu. Det behövs 100 % positiv information eftersom många är oroliga. Här i den fjärde JA-boken får du det.

Välj mellan att läsa ett kapitel i taget eller hela boken på en gång. Fundera också på vilka av författarnas goda råd som passar dig bäst att följa.

JA! Boken som gör dig glad är den fjärde boken i JA-serien. Alla böckerna har samma syfte, att hjälpa dig att få inspiration och bra idéer. Det har tidigare handlat om att få en positiv inställning, att ha kul på jobbet och om att bli lycklig.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Ja! : boken som gör dig glad
  2. +
  3. Hitta rätt i stället för att leta fel : vägen till ett gladare liv, bättre relationer och oslagbara team

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hitta rätt i stället för att leta fel : vägen t... av Gunnel Ryner (häftad).

Köp båda 2 för 418 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »