Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
248
Utgivningsdatum
2017-02-25
Upplaga
1
Förlag
S.T.O.P. Bok
Dimensioner
126 x 105 x 15 mm
Vikt
208 g
SAB
Hc
ISBN
9789188415387
I morse levde jag som alla andra (pocket)

I morse levde jag som alla andra

(1 röst)
Pocket Svenska, 2017-02-25
79
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Anette Skåhlberg, författare till fyrtiotalet barn- och ungdomsböcker, samt ett par vuxenromaner släpper 25 februari pocketboken av I morse levde jag som alla andra, en erotisk kärleksroman i gränslandet mellan liv och död. Hur stark är kärleken? Hur lätt är det att nå varandra? Hur lätt att det att få kontakt?

Hon hade stått i sovrummet och pratat till honom en lång stund. Men varför svarade han henne inte? Varför envisades han med att tjurskalligt glo ner i mobilen och smsa istället? Och varför ringde han deras gemensamma vänner och frågade var hon var någonstans? Svaret kom som en kalldusch. Hon var inte längre bland de levande. Men ändå kvar hos honom. Det enda hon ville, det enda som betydde något, var att få komma honom nära, och det blev snart hennes mål och mening. Men hur lätt är det att få kontakt med de levande, när döden har intagit kroppen? Hur lätt är det att nå fram?

Anette säger själv om boken För mig finns bara möjligheter när det gäller livet och döden. Sedan jag själv varit på andra sidan har mycket i mina tankar om liv och död förändrats, och så tänkte jag att det måste vara en helt förfärlig upplevelse att vara kvar hos den jag älskar utan att kunna kommunicera. Själv skulle jag göra allt för att komma på hur jag skulle kunna hitta en väg att mötas. Och i den här berättelsen är det dessutom en stark och het kärleks- och sexrelation som den döda fortfarande längtar efter och hon tänker inte ge sig förrän hon kan bli fysisk med den hon älskar. Många som har läst den säger att det är en sträckläsare, går inte att lägga den ifrån sig. Samtidigt som det skrämmer så fascinerar det, och samtidigt som det är en hisnande tanke så är det också en sinnligt berättad bok full med erotik.

På denna länk finns en låt skriven till boken med text av Anette Skåhlberg och komponerad samt framförd av artisten Frida Roth Sandberg. https://play.spotify.com/album/2ctojmwVDu7v16Np52PYuo

Anettes podd med sagor för vuxna (där dels denna just nu ligger som kapitel på podden in tills starten av februari, och sedan kommer finnas som ljudbok, och dels ytterligare en bok finns med en kodad länk i och med det vuxna innehållet den erotiska romanen SALT): www.soundcloud.com/anetteskahlbergpoddtillvuxna

Anettes egen hemsida under konstruktion: www.anetteskahlberg.com

För ytterligare info, recensionsex, bilder eller intervjuer var god maila:
press@stopbok.com

I morse levde jag som alla andra
ISBN: 978-91-88415-38-7
Förlag: S.T.O.P.Bok
Författare: Anette Skåhlberg
Pocketbokstav: J
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. I morse levde jag som alla andra
  2. +
  3. Frusen fjäril

De som köpt den här boken har ofta också köpt Frusen fjäril av Sylvia Day (pocket).

Köp båda 2 för 128 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Anette Skåhlberg