Dimensionell årsbok 2020 : de stora rörelsernas år (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Dimensionell Årsbok (del 1)
Antal sidor
333
Utgivningsdatum
2021-12-22
Upplaga
1
Förlag
Spektra-Art förlag
Dimensioner
210 x 148 x 25 mm
Vikt
540 g
SAB
Dop
ISBN
9789188422255

Dimensionell årsbok 2020 : de stora rörelsernas år

Häftad,  Svenska, 2021-12-22
229
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Författarens förord

Det här är en absolut unik bok. Någon motsvarighet till den finns inte och har inte funnits. Det här årsboken är skriven med underlag från äkta kontaktpersoner och med oftast minst 10 oberoende bekräftande källor. Tillsammans med alla de responser som uppstår i FB-grupper är detta en spännande och landad berättelse om det dimensionella året 2020.

Inflätat under året ligger nästan 50 fördjupningar i en mängd ämnen som rör det dimensionella med matnyttiga och välgrundade förklaringar. Fördjupningarna har fått sitt eget innehållsregister för den som vill titta tillbaka och läsa igen. Några av ämnena som tas upp är:

Vad kännetecknar en tidbävning?

Vad är Faderspolsövervikt?

Var finns medvetandet?

Hos dem som inte har konkret kontakt med dimensionella resenärer såsom utomjordiska grupper har heller inte förståelse hur konkreta dessa parallella verkligheter är. Ännu mindre brukar det finnas en förståelse för hur nära vi befinner oss varandra. Det gör att de flesta som kanaliserar talar i diffusa termer av energier. Här får du allt presenterat i konkreta händelser, beskriva i enkla konkreta termer och symptom hur du kan känna av det som sker.

Med alla responser som du får läsa om i denna bok ändras bilden drastiskt av de dimensionella verkligheterna. Vi påverkas påtagligt både känslomässigt och även fysiskt under perioder när portaler står öppna. Det ger all anledning att se på omotiverade symptom som påverkan. Ensam kan du inte veta, men i en FB-grupp som Portaler & Dimensionella Besökare, där det mesta av detta är hämtat, kan du få bekräftelse på att du inte är ensam och att det finns dimensionella anledningar. I en sådan grupp är du aldrig mer ensam tokig.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Dimensionell årsbok 2020 : de stora rörelsernas år
  2. +
  3. Pojken, mullvaden, räven och hästen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Pojken, mullvaden, räven och hästen av Charlie MacKesy (inbunden).

Köp båda 2 för 468 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »