Lika visst som gryningen (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Lejonets märke (del 3)
Antal sidor
508
Utgivningsdatum
2018-11-05
Upplaga
1
Förlag
Livets Ords Förlag
Översättare
Ewa Edén-Modén
Originaltitel
As Sure as the Dawn
Dimensioner
225 x 150 x 30 mm
Vikt
704 g
SAB
Hce
ISBN
9789188430724

Lika visst som gryningen

Häftad,  Svenska, 2018-11-05
174
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
I den här avslutande delen av trilogin Lejonets märke återvänder den germanske krigaren Atretes för att spela en central roll i berättelsen.
Han lovar att riva upp himmel och jord för att hitta sitt barn - sonen han trodde var död, men vars liv Hadassa räddat - och återvända med pojken till Germanien. Längs vägen får Atretes tampas med sin starka avsky för Rom - och allt och alla som är förknippade med den staden.
Atretes stolthet och uppdämda ilska gör att han ständigt riskerar att hamna i trubbel, vilket leder till ökade spänningar. Självaste kejsar Domitianus bestämmer sig för att få tag på Atretes igen och tvinga honom tillbaka till arenan.
Dessutom står ytterligare en person i hans väg: en kristen änka som har tagit hand om barnet sedan det föddes. Atretes har inte räknat med Rispas motstånd mot att "hennes son" ska tas ifrån henne - inte heller är han förberedd på hennes styrka och skönhet. Alltifrån deras första möte fångas de två i en stormig viljornas kamp.>br> Under den långa, strapatsrika resan växer hos Atretes insikten om att Guds kärlek kan läka alla sår och frambringa en ny gryning.

Francine Rivers är en både omtyckt och prisbelönt författare, och har skrivit böcker under snart trettio års tid. Hennes författarskap har vunnit flera utmärkelser, bland annat ECPA:s guldmedalj, och gjort henne mycket uppskattad bland miljontals läsare över hela världen.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Lika visst som gryningen
  2. +
  3. Ett eko i mörkret

De som köpt den här boken har ofta också köpt Ett eko i mörkret av Francine Rivers (häftad).

Köp båda 2 för 348 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Francine Rivers