En mors bekännelse (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.5 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2017-11-15
Förlag
Louise Bäckelin Förlag
Översättare
Lisbet Holst
ISBN
9789188447524

En mors bekännelse E-bok

(7 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2017-11-15

Styckköp

39

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Olivia och David skulle kunna vara det perfekta paret. När deras dotter Zoe föds är lyckan fullkomlig. Men Olivia har blåmärken och drar sig undan från vännerna. Den som står dem närmast är Davids mamma Ivy, men hon vägrar att se tecknen på att allt inte står rätt till.När David tar livet av sig slås båda kvinnornas liv i spillror. Olivia försöker efter hand anpassa sig till sitt nya liv. Hon ska gå tillbaka till jobbet och skaffa en dagisplats åt Zoe. Men varför tittar alla så konstigt på henne när hon är ute med barnvagnen?

»En otroligt gripande och bra bok. Den går rakt in på min topplista för årets bästa böcker.« The Book Club

»En hjärtskärande vacker berättelse baserad på verkliga händelser. En tankeväckande, känslosam historia som ni inte bör missa.« Shazs Book Blog

KELLY RIMMER är en storsäljande författare från Australien, där hon bor på landet tillsammans med sin make och sina två barn. Hon har bland annat jämförts med Jojo Moyes, David Nicholls och Nicholas Sparks. Förra året kom den hyllade Jag utan dig på svenska.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av En mors bekännelse. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Betyg: 4 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 9 december 2017

  Det här är den andra boken som jag läser av den australienska författaren Kelly Rimmer. Den förra boken hette Jag utan dig, och jag tyckte mycket om den. Här är en länk till min recension av den.

  Nu har jag läst den andra boken av henne, som finns översatt till svenska, En mors bekännelse. Och jag tyckte lika mycket om den här boken.

  Boken är mycket gripande och berörande. Den är lättläst, och inte helt förutsägbar.

  Rekommenderar absolut boken.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Kelly Rimmer