Bränn alla broar (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.5 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2018-01-24
Förlag
Louise Bäckelin Förlag
ISBN
9789188447760

Bränn alla broar E-bok

(2 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2018-01-24

Styckköp

39

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
"Vilken debut! Värme, svärta och en stor portion humor." Camilla Davidsson, författare

Utåt sett har Liv Björk det perfekta livet. Hon har ett välbetalt finansjobb, gor avundsvaärda uppdateringarpaå Instagram och dricker hälsosmoothies till frukost. Sa varför är hon så olycklig? I tonåren skrev hon ett brev till sig själv, som hon skulle läsa om hon någon gång övervägde att ta sitt liv. I brevet finns en uppmaning att ge livet en sista chans, spendera alla pengar och göra det där hon drömt om men aldrig vågat. Liv bestämmer sig för att ge det tre månader. När hon träffar den idealistiska gatukonstnären Sanna öppnar sig plötsligt en värld av nya möjligheter - samtidigt som det utsatta dödsdatumet kommer allt närmare.
Bränn alla broar är en roman som tar upp var tids svåra frågor med bade allvar och livsbejakande humor. Om framgångsideal, hälsohets och hur vi egentligen mar bakom våra polerade profiler. En rapp uppgörelse med frågan som ständigt gäckar oss: Hur tusan blir jag lycklig?

SIRI HELLE är nyutexaminerad psykolog och bosatt i Stockholm. År 2017 mottog hon Lilla Psykologpriset för sitt arbete med att popularisera psykologisk forskning som föreläsare, skribent och mediaprofil. Bränn alla broar är hennes debutroman.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Bränn alla broar. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Jag skrattar och gråter om vartannat
    Jenny, 5 maj 2023

    Bränn alla broar är en fantastisk bok som jag varmt rekommenderar! Den innehåller ett djup och ett mörker som aldrig tar över men heller aldrig blir klyschigt. Det känns. Det griper tag så mycket att jag ibland måste lägga ifrån mig boken en stund. Samtidigt är historien och språket underfundigt och så roligt, att man brister ut i skratt, recenserar vissa rader eller ler genom tårarna.

    En feelgood-bok som inte bara är feelgood, utan både kräver och skapar tankar om livets vara eller icke vara.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Siri Helle