Dömd för evigt (kartonnage)
Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Serie
För evigt serien (del 1)
Läsålder
Unga vuxna
Antal sidor
250
Utgivningsdatum
2021-03-27
Upplaga
1
Förlag
Seraf förlag
Dimensioner
217 x 150 x 24 mm
Vikt
384 g
SAB
Hc
ISBN
9789188487711

Dömd för evigt

(5 röster)  |  Läs 2 recensioner
Kartonnage,  Svenska, 2021-03-27

Slutsåld

Alice har lagt det självdestruktiva levernet bakom sig, men en dag ser hon saker som inte är verkliga. Försvunna ärr och snabbläkande sår får henne att ifrågasätta sin mentala hälsa. Dessutom följer en skugga efter henne, en skugga med vingar.

Valerio är fast i en döende värld plågad av en förbannelse. Han är beredd att göra vad som helst för att häva den och han tror sig veta hur med gudinnans heliga kronstenar.

Alice vill bara få sitt normala liv tillbaka och Valerio försöker skydda sitt folk. De tvingas till samarbete för att hitta stenarna och rädda sig själva från undergång.

Dömd för evigt är en mörk urban fantasy om parallella världar, uråldriga förbannelser, vingbeklädda varelser och en dos spirande kärlek.

"Mörk, mystisk och fullkomligt hänförande!" - Alice Ekström

"Boken fångar in mig direkt när vi får stifta bekantskap med huvudkaraktären Alice och hennes bakgrund med psykisk ohälsa." - Lisa-Marie, @Bokdarling

"Dömd för evigt är en händelserik urban fantasy som innehåller vänskap, mörka varelser och en gnutta kärlek." - Ida, @idasrecensioner
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Dömd för evigt. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. En fantasy fylld av vänskap, varelser och spänning

    Dömd för evigt är en händelserik urban fantasy som innehåller vänskap, mörka varelser och en gnutta kärlek. Handlingen är spännande och snabbläst, men jag fick inte riktigt grepp om karaktärerna och berättelsen bakom de mörka varelserna.

    Läsaren möter två nya världar som är oerhört intressanta, men enligt mig fick läsaren reda på för lite om dem. Jag är den typen av läsare som verkligen vill fördjupa mig i världar, varelser och karaktärer i böckerna jag läser och jag fick inte riktig... Läs hela recensionen

  2. Spännande fantasy!
    Li Nolin, 11 augusti 2021

    En bok med ett otroligt fint omslag samt ett spännande inre. En fantasy du inte kommer att glömma i första taget. Rekommenderas till alla fantasy älskare!

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Emelie Beijer