Rovmärkt (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Läsålder
Unga vuxna
Utgivningsdatum
2021-09-25
Upplaga
1
Förlag
Seraf förlag
Dimensioner
210 x 141 x 29 mm
Vikt
456 g
SAB
Hc
ISBN
9789188487865

Rovmärkt

(5 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad,  Svenska, 2021-09-25

Slutsåld

Av författaren till DRAKVISKAREN.

Etara lever i en instängd värld. Utanför murarna härjar smittan och de förbjudna djur som bär på den. Men när Etaras pappa blir sjuk tvingas hon ta sig ut i jakt på medicin, en jakt som slutar i katastrof. Hon blir biten av en vildkatt som kan vara smittad. Och hennes kropp förändras.

Medveten om den dödsdom som väntar lämnar Etara sitt hem för att söka sig till Afrikas savann, där hon får veta vad hon blivit: en var, en människa som kan omvandla sig till djur.

Geparden Tsaro tar henne under sina motvilliga vingar och lovar att träna henne. Men varjägare patrullerar savannen och så fort Etara sätter sin fot på Afrikas torra mark blir inget sig likt igen.

ROVMÄRKT av Lovisa Wistrand är en fängslande fantasy romance som utspelar sig i en dystopisk framtid.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Rovmärkt. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Wow vilken bok

  Jag har läst flera av Lovisas böcker där det är mest fokus på kärleken men denna lilla rackarn är precis tvärtemot. Visst finns det kärlek men här ligger den mesta fokusen på Etara hur hon ska finna sig till rätta i sin nya kropp.
  Rovmärkt har många härliga karaktärer och miljöskildringarna är något att bita i. Här får man verkligen smaka på både damm och blod i en salig blandning.
  Boken är tjock och det märks knappt för energin i boken stegras för varje sida och detta är något Lovis... Läs hela recensionen

 2. En av de bästa fantasyböckerna i år!

  Oj, oj, oj. Lovisa Wistrand har skrivit en fantasy där kärlek, mod, styrka och gemenskap står i centrum. Jag blev förälskad i karaktärerna, världen, miljön och handlingen och jag kan inte göra annat än ge Rovmärkt högsta betyg. Etara är en fantastisk karaktär och läsaren får följa med i varje steg av hennes karaktärsutveckling, hon går från en förvirrad tjej till en stark och modig kvinna som möter alla motgångar i sin väg.

  Dessutom bjuder boken på en pirrig, spirande och lekfull kär... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Lovisa Wistrand