Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
127
Utgivningsdatum
2017-12-13
Upplaga
1
Förlag
Fantasi & Fakta
Medarbetare
Tornberg, Elisabet (foto) / Ellmark Tornberg, Beatrice (foto)
Dimensioner
215 x 155 x 10 mm
Vikt
328 g
SAB
Qbab,Dokaa
ISBN
9789188489036

Våga leda med hjärtat

(4 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2017-12-13
99
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
 • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
  64
Visa alla 1 format & utgåvor
Våga leda med hjärtat är en självcoachande ledarskapsbok. Den vänder sig till alla som vill hitta sin egen ledare. Den ledare man vill vara och är menad att bli.

Boken innehåller 21 berättelser från verkliga livet som inspirerat och berört författaren på olika sätt.

Vad tänker du när du läser berättelserna? Vad känner du? Blir du glad, arg, irriterad, provocerad? Eller är du helt neutral? Oavsett vad du känner - hur vill du känna? Hur vill du att det ska vara? Vad skulle du ha gjort?

Med hjälp av dina tankar och känslor kan du börja reflektera. Hur påverkar berättelserna dig? Vilka idéer dyker upp?

Kanske inte alla berättelser berör dig. Men kanske någon.

Elisabet Tornberg har jobbat som chef och ledare under många år, både i Sverige och utomlands. Hon är utbildad civilingenjör och ekonom och har jobbat med många olika verksamhetsområden inom organisationer och företag. Mest med förändring och utveckling. Frågor om hur man blir en bra ledare har funnits med henne under alla år. Och hur man leder sig själv och andra bra. Coachingen blev lite av svaret.


Sagt om boken


"Tycker mycket om Våga leda med hjärtat. Den är lättläst och när jag började ville jag läsa hela boken i sträck. Gillar hela upplägget. Berättelserna får mig att verkligen tänka till. Skrattade när jag läste kapitlet om hur värdefull man är beroende på hur många mejl man får."

- Elene Uneståhl, vd Skandinaviska Ledarhögskolan International

"Olika upplägg gör boken intressant. Att göra, att reflektera, att känna och känna igen sig själv."

- Lotta H

"Det borde vara varningstext på boken. Är du inte beredd att ändra dig - läs inte boken! Den är bara för dig som är beredd att utvecklas och förändras."

- Camilla H
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Våga leda med hjärtat
 2. +
 3. Livsstil för hälsa och välbefinnande

De som köpt den här boken har ofta också köpt Livsstil för hälsa och välbefinnande av Bodil Leijonklo (inbunden).

Köp båda 2 för 388 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Våga leda med hjärtat. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Utvecklande och underhållande!

  Det är så mycket vi kan påverka genom vårt sätt att tänka och handla. Ta bara en sån enkel sak som att le mot människor och säga hej när du går en promenad. När de man möter ler och säger hej tillbaka så blir man lite gladare och känner att man har gjort något bra, du kanske är den enda som säger något till den personen den dagen. Jag har alltid varit intresserad av detta med tankens kraft, ledarskap och personlig utveckling.

  I boken "Våga leda med hjärtat" får man bra coachning om m... Läs hela recensionen

 2. Utvecklande bok
  Bokdjungeln , 21 november 2019

  En väldigt utvecklande bok! Jag älskar att man först får läsa om olika "case" och sedan ges möjlighet att träna sig själv i de olika delarna. I mitt arbete jobbar vi med deltagare utifrån samma plattform som boken, att det bara är en själv som kan ändra sitt liv. Utifrån våra handlingar och tankesätt kan vi lyckas och jag tycker att författarinnan förmedlar detta på ett klokt och ödmjukt sätt. Vi kan alla behöva reflektera över situationer och hur vårt liv ser ut ibland och det tycker jag boken verkligen hjälper till med!

Visa alla 2 recensioner