Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
141
Utgivningsdatum
2018-11-28
Upplaga
1
Förlag
Fantasi & Fakta
Illustratör/Fotograf
Johan Hesselstrand
Dimensioner
190 x 135 x 15 mm
Vikt
270 g
SAB
Do
ISBN
9789188489074

Konsten att vara vuxen : livet i dramatriangeln

(4 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2018-11-28
259
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Somliga är det synd om, de är offer för omständigheterna. Andra är starka, de ställer alltid upp och hjälper till. Och så finns det en tredje sort, som verkar gilla att jävlas med allt och alla.

Eller, hur är det egentligen?

Dramatriangeln är en modell som tydligt förklarar vilka roller vi har - och tar - i livets ständigt pågående drama. I den här boken berättar terapeuten Sverker Wadstein om dramatriangelns roller: Offer, Räddare och Förövare. Vem är du och vilka har du omkring dig? Och går det att bryta invanda mönster?

Gör dig redo för aha-upplevelser, igenkännande leenden och en läsning som kan förbättra dina relationer.

Om författaren
Sverker Wadstein är en välkänd profil inom ledarskap, konflikthantering och familjerådgivning. Han anlitas sedan många år som relationsexpert av Sveriges Radio P4 och medverkar ofta med råd i Aftonbladet och andra tidningar.

Förutom att erbjuda par och individer samtal, jobbar Sverker med grupputveckling och konflikthantering i företag och organisationer. Han anlitas också som utbildare inom ledarskap, där dramatriangeln är ett av verktygen.

Sverker driver företaget Bra Relationer AB sedan 20 år, och har en bred kundkrets. Förutom med privatpersoner arbetar han med företag som Stadium, SKF, SMHI och flera kommuner och landsting.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Konsten att vara vuxen : livet i dramatriangeln
  2. +
  3. Koden till tonårshjärnan : konsten att förstå sig på tonåringen och få en bättre relation och dialog

De som köpt den här boken har ofta också köpt Koden till tonårshjärnan : konsten att förstå s... av Lena Skogholm (inbunden).

Köp båda 2 för 488 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Konsten att vara vuxen : livet i dramatriangeln. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Välskriven och lättläst!
    Inga Ellen Adela Friberg, 14 januari 2019

    Tipsar om en mycket bra bok som handlar om relationer i privatlivet och i arbetslivet. Boken hjälper oss att identifiera roller vi ikläder oss och som göder konflikter, samt bidrar också med råd och tips för att hitta möjligheter att kliva ur dessa roller. Detta är en välskriven, lättläst och personlig faktabok som alla kan ta till sig.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Sverker Wadstein