Konsten att vara vuxen : livet i dramatriangeln (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (117.8 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Sverker Wadstein
Utgivningsdatum
2020-06-16
Förlag
Fantasi & Fakta
ISBN
9789188489180

Konsten att vara vuxen : livet i dramatriangeln Ljudbok

(2 röster)  |   Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2020-06-16

Styckköp

99
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Somliga är det synd om, de är offer för omständigheterna. Andra är starka, de ställer alltid upp och hjälper till. Och så finns det en tredje sort, som verkar gilla att jävlas med allt och alla.

Eller, hur är det egentligen?

Dramatriangeln är en modell som tydligt förklarar vilka roller vi har - och tar - i livets ständigt pågående drama. I den här boken berättar terapeuten Sverker Wadstein om dramatriangelns roller: Offer, Räddare och Förövare. Vem är du och vilka har du omkring dig? Och går det att bryta invanda mönster?

Gör dig redo för aha-upplevelser, igenkännande leenden och en läsning som kan förbättra dina relationer.

Om författaren
Sverker Wadstein är en välkänd profil inom ledarskap, konflikthantering och familjerådgivning. Han anlitas sedan många år som relationsexpert av Sveriges Radio P4 och medverkar ofta med råd i Aftonbladet och andra tidningar.

Förutom att erbjuda par och individer samtal, jobbar Sverker med grupputveckling och konflikthantering i företag och organisationer. Han anlitas också som utbildare inom ledarskap, där dramatriangeln är ett av verktygen.

Sverker driver företaget Bra Relationer AB sedan 20 år, och har en bred kundkrets. Förutom med privatpersoner arbetar han med företag som Stadium, SKF, SMHI och flera kommuner och landsting.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Konsten att vara vuxen : livet i dramatriangeln. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Alla vuxna borde ta del av denna bok
    -, 27 juli 2021

    Så lärorik för alla och en var. Läs och ta dig tid att reflektera

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Sverker Wadstein