Hon som ser (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2021-01-22
Förlag
Norlén & Slottner
SAB
Lz Vikström, Anna-Lena
ISBN
9789188503817
Hon som ser (häftad)

Hon som ser

(1 röst)
Häftad Svenska, 2021-01-22
130
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Ett kallt sovrum och en skräckslagen fyraåring. Det var så det började. Varför byns original så ofta sa att hon "hade gåvan", skulle hon förstå först långt senare. Då hade hon gett upp karriären som diakon och bestämt sig för att gå sin egen väg. I den här boken får du följa Anna-Lena Vikström genom barndomen i fjällbyn Hacksjö, förbi den förtvivlade kampen för att passa in, genom tuffa strider fram till kärlek och livets vackraste gåva.
Följ med på en resa genom ett mycket annorlunda landskap.
Anna-Lena Vikström har sina rötter i Hacksjö utan för Vilhelmina. Hon är ut bildad diakon och även utbildad i psykoterapi. Hon har skrivit flera böcker om healingformen reiki. Idag arbetar hon heltid som sierska med medial vägledning, som kursarrangör och med att hitta försvunna saker.
Eva Wiklund är journalist och författare sedan många år. Idag jobbar hon med informationsfrågor i Värmland. Hon har tidigare skrivit böckerna "Det finns ingen gräns", om handikappsimmaren Anders Olsson, samt "Jag kommer sen", om diskoteksbranden i Göteborg.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Hon som ser
  2. +
  3. Jag kan ha fel och andra visdomar från mitt liv som buddhistmunk

De som köpt den här boken har ofta också köpt Jag kan ha fel och andra visdomar från mitt liv... av Björn Natthiko Lindeblad, Caroline Bankler, Navid Modiri (inbunden).

Köp båda 2 för 349 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »