Förhandla i affärer : Förberedelser, förhandlingsteknik & främmande kulturer (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
333
Utgivningsdatum
2017-08-22
Upplaga
1
Förlag
Lava Förlag
Medarbetare
Hjertstrand Brensén, Åsa (form) / Hoogland, Nina (form)
Dimensioner
210 x 150 x 20 mm
Vikt
520 g
SAB
Bi
ISBN
9789188529329
Förhandla i affärer : Förberedelser, förhandlingsteknik & främmande kulturer (häftad)

Förhandla i affärer : Förberedelser, förhandlingsteknik & främmande kulturer

(1 röst)
Häftad,  Svenska, 2017-08-22
248
  • Skickas från oss inom 3-6 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Att förhandla är roligt!

Men det kan också vara besvärligt, frustrerande och ibland rena rama katastrofen. Hur ser egentligen en framgångsrik förhandling ut? Viveca Sten, som har mångårig erfarenhet av förhandling på hög nivå, berättar här om de bästa tillvägagångssätten i olika situationer.

Det finns många aspekter som kan påverka resultatet i en förhandling, till exempel ditt förhandlingsmandat, din personlighet, din motpart och dennes ofta dolda drivkrafter och förutsättningar. Frågor som personkemi eller kulturella skillnader kan också göra skillnad. Sker ett möte med en främmande kultur på ett främmande språk ökar dessutom komplexiteten och riskerna för missförstånd.

I Förhandla i affärer ger Viveca Sten konkreta exempel från både företagsvärlden och den privata sfären, praktiska råd och smarta taktiska drag, kort sagt allt man behöver veta för att lyckas!

VIVECA STEN är verksam som juridisk rådgivare, styrelseledamot och föreläsare och har varit chefsjurist på flera stora företag. Hon har en jur. kand från Stockholms Universitet och är utbildad civilekonom vid Handelshögskolan i Stockholm.

Viveca Sten är också en av våra största deckarförfattare. 2008 debuterade hon med succéromanen I de lugnaste vatten. De fristående uppföljarna utgör deckarserien Morden i Sandhamn som ges ut i tjugofem länder. Böckerna har sålt i nästan fyra miljoner exemplar världen över. Den framgångsrika tv-serien som bygger på de första fem böckerna har visats i TV4 och hela Europa för fyrtio miljoner tv-tittare.

På andra förlag har Viveca Sten tidigare givit ut böckerna: Outsourcing av IT-tjänster, Internationella avtal - i teori och praktik och Skärgårdssommar. Kriminalromaner: I de lugnaste vatten, I den innersta kretsen, I grunden utan skuld, I natt är du död, stundens hetta, I farans riktning, I maktens skugga och I sanningens namn.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Förhandla i affärer : Förberedelser, förhandlingsteknik & främmande kulturer
  2. +
  3. Hitta rätt i stället för att leta fel : vägen till ett gladare liv, bättre relationer och oslagbara team

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hitta rätt i stället för att leta fel : vägen t... av Gunnel Ryner (häftad).

Köp båda 2 för 397 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Viveca Sten