RUM : En roadtrip genom psyket (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (29.3 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2017-09-28
Förlag
Bookmark Förlag
Illustratör/Fotograf
Kajsa Eldsten
ISBN
9789188545268
RUM : En roadtrip genom psyket (e-bok)

RUM : En roadtrip genom psyket E-bok

(1 röst)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2017-09-28

Styckköp

59

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
En atlas för vilsna själar

Alex Schulman och Sigge Eklund har intensivt pratat med varandra i sin populära podcast under fem års tid, och trodde själva att det mesta dem emellan var sagt. Men allt ändrades när de tog sig an en lekfull utmaning - att rita sina psyken i form av världskartor.

När de jämförde sina kartor upptäckte de att där fanns platser de aldrig tidigare hade utforskat, både hos varandra och hos sig själva. De fortsatte att avtäcka sina inre världar, dörrar öppnades till rum som fram till dess varit stängda.

Det som började som en lek resulterade till slut i denna bok. Man skulle kunna kalla det ett försök till en fullständig atlas över deras inre. Eller helt enkelt en inblick i Alex och Sigges galna värld. Oavsett vad väntar en hisnande resa genom skratt och sorg, nöd och lust, tid och rum.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av RUM : En roadtrip genom psyket. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Betyg: 4 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 31 oktober 2017

  Jag har läst tre böcker tidigare av Alex Schulman, Skynda att älska, Att vara med henne är som att springa uppför en sommaräng utan att bli det minsta trött, och Glöm mig. Och jag tyckte mycket om dom alla tre.

  Jag har läst en bok tidigare av Sigge Eklund, In i labyrinten, och den tyckte jag väldigt mycket om.

  Jag har sett föreställningen Älska mig med Alex Schulman, och föreställningen Meningen med livet med Alex Schulman och Sigge Eklund, och båda två var jättebra.
  ... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna