München (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.9 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
360
Utgivningsdatum
2018-03-22
Förlag
Bookmark Förlag
Översättare
Svante Skoglund
ISBN
9789188545534
München (e-bok)

München E-bok

(5 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2018-03-22

Styckköp

59

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
DAGARNA SOM AVGJORDE HISTORIEN

September 1938: Hitler är fast besluten att starta ett krig. Chamberlain vill desperat bevara freden. Oenigheten leder till ett historiskt möte i München om Europas framtid.

Samtidigt som führerns tåg åker söderut genom Tyskland, korsar premiärministerns flygplan den Engelska kanalen. Tillsammans med makthavarna reser två vänner som inte har setts på sex år. Hugh Legat är en av Chamberlains privata sekreterare. Paul Hartmann är en tysk diplomat och medlem av anti-Hitler-rörelsen. Nu korsas deras vägar i händelsernas centrum. Hur långt är de beredda att gå för att förhindra ett krig?

München är en fängslande spionthriller om förräderi, samvete och lojalitet. Robert Harris briljerar med en historisk roman vars händelser uppvisar skrämmande paralleller till den aktuella världspolitiken.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av München. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Bra historisk bok i romanform
    Claes I Helgesson, 9 april 2018

    Boken beskriver de händelser som föregick starten av andra världskriget och vad som låg bakom den brittiske premiärministern Chamberlains yttrande "Peace in our time".

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Robert Harris