Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Upptäck naturen
Läsålder
3-6 år
Antal sidor
24
Utgivningsdatum
2019-03-19
Upplaga
1
Förlag
Triumf Förlag
Illustratör/Fotograf
Emma Jansson
Dimensioner
285 x 260 x 10 mm
Vikt
441 g
SAB
uUg
ISBN
9789188549624

Mina första fåglar

(13 röster)  |   Läs 4 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2019-03-19
95 119 Du sparar 24 kr!
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss imorgon
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
I Mina första fåglar hittar du 19 av våra mest omtyckta svenska fåglar. Fåglar som du kan upptäcka både vid fågelbordet, i skogen eller vid det skummande havet. Exempelvis får du lära dig mer om Sveriges nationalfågel Koltrasten. Du får lära dig skillnaden mellan en Trana och Gråhäger och kika närmare på fåglar som Domherren, Blåmesen, Morkullan och Nötskrikan. Lär dig korta och innehållsrika fakta om fåglarnas kännetecken, vad de äter och hur de låter! Så kan du enklare upptäcka dem på din härliga promenad ute i naturen.

Författare och illustratör är Emma Jansson. Emma har tidigare illustrerat de båda succéerna, Vems spår? Och Vems bajs?
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Mina första fåglar
 2. +
 3. Mina första fiskar

De som köpt den här boken har ofta också köpt Mina första fiskar av Emma Jansson (inbunden).

Köp båda 2 för 190 kr

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Mina första fåglar. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Vacker barnbok
  Eva Wiidh, 9 november 2021

  En otroligt fin bok med fantastiska bilder. Barnen kommer lätt att känna igen fåglarna i naturen. Även lite äldre barn kan ha hjälp av bilderna i boken..

 2. Bra och fin bok

  Detta är en bra och fin bok om fåglar. Vi har lärt oss massor jag och lillebror om Svenska fåglar. Bilderna är så fina också. Jag är snart nio år och lillebror är snart sju. Vi tycker båda att boken är bra och den passar också bra som present.

  Nu ska den få vara på vårt land så vi kan gå och läsa om de fåglar vi ser i sommar om vi har glömt något.

 3. Funkar även för lågstadiebarn!

  Detta är en fågelbok för barn som introducerar oss till 19 stycken vanliga fåglar i Sverige. Varje sida är fantastiskt illustrerad och kompletteras med en enkel faktatext om fågeln. Vi gillar speciellt mycket att Jansson väljer fakta som lockar barn. T.ex om Nötväcka som har en banditmask eller klättrar ner för trädstammen på ett underligt vis.

  Vi har ofta kombinerat läsningen av denna bok med böckerna "Vems spår?" och "Vems bajs?" som Jansson har illustrerat tidigare. Då har vi läs... Läs hela recensionen

 4. Makalöst fin!
  Kaffeläsaren, 19 april 2019

  Mina första fåglar är en makalöst fin liten faktabok för barn i ålder 3-6 år. Första gången jag såg Emmas fina illustrationer var i boken Vems Spår som hon gjort ihop med Sarah Watson. Sen har de även dykt upp i Vems Bajs, också den ihop med Sarah och nu för första gången kommer illustrationerna i en bok där Emma både gjort text och bild. I boken får vi lära känna 19 olika fåglar i Sverige, såna som är lätta att få se vid fågelbordet eller i skogen. Texten är väl avvägd för den mindre läsaren... Läs hela recensionen

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av Emma Jansson