Den nakna ledningsgruppen  (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.4 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2017-01-30
Förlag
Vulkan Bokförlag
ISBN
9789188559630
Den nakna ledningsgruppen  (e-bok)

Den nakna ledningsgruppen E-bok

E-bok (EPUB), Svenska, 2017-01-30

Styckköp

109

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Den nakna ledningsgruppen ifrågasätter den etablerade synen. Ledningsgruppen är egentligen naken och skulle må bra av mer verklighetsbaserade utgångspunkter för synen på sin roll, sitt arbete och sina förutsättningar. Den nakna ledningsgruppen vill ge nya realistiska perspektiv och verktyg för att möta dagens och framtidens utmaningar. Det är därför vi skrivit boken.

Det är ett måste att läsa den - för den ledningsgrupp som vågar vara naken, som tagit mod till sig och vågar att utveckla sig. Jag rekommenderar den även till den nya oerfarna styrelseledamoten. Lättläst och fylld med massor med tips.

Lorri Mortensen Mates
Ordförande Ledarna Privat tjänstesektor

Ert viktiga bidrag till rådande kultur av managementlitteratur tycker jag är att ni synliggör centrala områden som mycket sällan lyfts fram.

Kajsa Hessel
VD Projektgaranti

Ni är på kornet, och finner metaforer som bär och lyfter. Era perspektiv gör det svåra pratbart - och då går allt lättare.

Kerstin Ljungström Zetterberg
VD Kluab

Magnus Dalsvall, HR-Akuten, har arbetat i över trettio år som personalchef och direktör på SAS, BP Sweden, Telia Data, FMW, Solna stad och Folkesson Revision, och har suttit i ett flertal styrelse- och ledningsgrupper.

Kjell Lindström, Noden, har under många år arbetat med ledningsgruppsutveckling i olika organisationer och företag.

Tillsammans har de skrivit böckerna Bortom tankefällan (2013), Beyond the Mindtra (2013), Nya Bortom Tankefällan (2015), Äkta organisation (2015), Rör om i HR-gryta(2016), och otaliga artiklar.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna