Rör om i HR-grytan (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.9 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2017-01-30
Förlag
Vulkan Bokförlag
ISBN
9789188559647
Rör om i HR-grytan (e-bok)

Rör om i HR-grytan E-bok

E-bok (EPUB), Svenska, 2017-01-30

Styckköp

109

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Går personalarbetet mot en ny vår?

Dagens organisationer har fastnat i regler, rutiner och kontroll. Den överlastade chefsrollen gör att intresset för att bli chef har minskat avsevärt. Samtidigt ser vi en trend mot "mjuka" frågor som tillit och arbetstrivsel. Relationer, nätverk och kommunikation blir allt viktigare för företag/organisationer. Här har HR ett gyllene tillfälle.

I Rör om i HR-grytan har vi samlat ett antal fristående, tankeväckande och provocerande artiklar ur olika synvinklar. Syftet är att få igång tankar om hur framtidens personalarbete kan utformas. Varje kapitel avslutas därför med ett antal frågeställningar.

Boken kan med fördel användas som diskussionsunderlag för din personal/HR-funktion, i ditt nätverk eller på utbildningar och kurser.

"Att förändringens vindar viner ute i organisationsvärlden är inget nytt, men hänger HR-frågorna med i tillräcklig fart? Kjell och Magnus sätter fingret på en rad viktiga infallsvinklar som behöver diskuteras för att skapa hållbara förändringar i svenskt arbetsliv. Boken ger förutom tankar också inspiration till att hänga med i fartvinden!"

-Marie Hallander-Larsson, Personaldirektör.
Tidigare ordförande i Sveriges HR-förening.
Erhöll priset som "Årets HR-chef" 2009.

Författarna till boken Rör om i HR-grytanFörfattarna Magnus Dalsvall (HR-Akuten) och Kjell Lindström (Noden) har kallats "De trendkänsliga pionjärerna inom HR-områdets nya tankeekologi i Sverige". För sina insatser för svenskt personalarbete har Magnus fått utmärkelsen "Årets HR-visionär" 2008, och Kjell tilldelades "Magnus Söderström priset" 2013.

Tillsammans har de bl.a. skrivit böckerna Bortom tankefällan och Äkta.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna