Var är svalan? (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Läskråkan
Läsålder
6-9 år
Antal sidor
47
Utgivningsdatum
2019-03-05
Förlag
Argasso bokförlag AB
Översättare
Helena Olsson
Originaltitel
Follow the Swallow
Illustratör/Fotograf
Martin Ursell
Dimensioner
215 x 152 x 10 mm
Vikt
213 g
SAB
Hcf
ISBN
9789188577313

Var är svalan?

(2 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2019-03-05
108
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
När svalan Apollo flyger till Afrika över vintern är koltrasten Zack kvar hemma i trädgården. Snart vill Zack ge sin vän ett meddelande, men Afrika ligger väldigt långt borta. Kan en munter delfin, en butter kamel, en glupsk krokodil och en lekfull apa hjälpa till att överlämna meddelandet?

VAR ÄR SVALAN? är skriven av den framgångsrika författaren Julia Donaldson och vackert illustrerad av Martin Ursell.

En börja läsa-bok på nivå 2, anpassad för nybörjarläsaren vars självförtroende har växt lite och som börjar kunna ta till sig lite längre berättelser. I serien LÄSKRÅKAN finns engagerande och spännande berättelser på olika nivåer för att underlätta lästräningen för barn. Alla böcker i serien är utvecklade i samarbete med en ledande expert på lästräning och översatta med fokus på ett tydligt och lättläst språk.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Var är svalan?
 2. +
 3. Alice i Underlandet

De som köpt den här boken har ofta också köpt Alice i Underlandet av Lewis Carroll (inbunden).

Köp båda 2 för 187 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Var är svalan?. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Trevlig bok!
  -, 15 september 2019

  Trevlig bok som jag som vuxen tyckte mycket om, men sonen lät sig inte fångas av historien. Han gillade Nivå 1 från Argasso Grodor gillar inte drakar, mycket bättre.

  Vi har läst många av Julia Donaldsons böcker tidigare. Var är Svalan? har trevliga illustrationer, men Julias böcker är inte riktigt desamma utan Axel Schefflers illustrationer.

 2. Trevlig för nybörjaren
  Kaffeläsaren, 9 april 2019

  Var är Svalan? ingår i Argasso serie Läskråkan som riktas till nybörjarläsarna. Böckerna är väl avvägda och anpassade i svårighetsnivå. Nivå två som denna tillhör har ett lite större ordförråd och upp till 8 rader text på varje sida. Orden är något längre än de vi stötte på i boken som hade läsnivå ett. Boken handlar om koltrasten Zack och svalan Apollo som krockar med varandra när Zack håller på att lära sig flyga. De börjar umgås tills Apollo flyger till de varmare breddgraderna. Zack vill ... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Julia Donaldson