Drakviskaren (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.9 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Alvblodstrilogin (del 1)
Utgivningsdatum
2017-09-11
Förlag
Whip Media
ISBN
9789188579478

Drakviskaren E-bok

(1 röst)  |   Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2017-09-11
149
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Hämnd. Kärlek. Förbjuden magi. Och en tusenårig kraft som väcks till liv igen.

Vid 21 års ålder får alla kvinnliga solalver en förmåga. Men Iszaelda får ingen. Hon är annorlunda. Utstött. Passar inte in.

När byn attackeras och bränns till marken, ger sig Iszaelda av efter hämnd. Ödet tar henne från den frostklädda skogen Valeanrae, till Gorgoroths djungler och ruinerna av den underjordiska staden Sumetra. Fiendens ledare måste dö, och hon ska bli den som dödar honom.

Men så får hon känslor för en man. En man vars kärlek skulle förstöra allt. Och medan en uråldrig kraft väcks till liv, en kraft som alla trodde var utdöd, kastas Iszaelda in i en farlig kamp, där gränsen mellan det goda och det onda är vingtunn.

Allting har ett pris och ingenting är gratis. Hur mycket är Iszaelda villig att offra? Kan hon viga sitt liv åt krafter som ingen borde lita på? Och kan hon döda den hon älskar?


Röster om boken:


"Det här är lätt det bästa svenska fantasymanuset jag har läst på flera år."
/ Caroline Grimwalker (redaktör)

"Den absolut i särklass bästa fantasy jag läst"
/ Monie Szabo (lektör)
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Drakviskaren. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Svensk fantasy när den är som bäst!
    Åke Qvarfort, 5 december 2017

    Episk och storslagen svensk fantasy som även har en oerhörd känsla för detaljer. Världsbygget är unikt, skulle jag vilja påstå, med klara referenser till "Sagan om ringen" och "Game of Thrones". Det som kanske ändå fängslar än mer, är på det sätt författaren lyckas skildra karaktärsutvecklingen hos både protagonisten och antagonisten, samt inte minst hos några av birollsfigurerna.
    En ytterligare styrka, menar jag, är själva dramaturgin: läsaren kastas direkt in i handlingen, för att sedan... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Lovisa Wistrand