Zozo & hunden (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Leka själv
Läsålder
0-3 år
Antal sidor
28
Utgivningsdatum
2019-01-25
Upplaga
1
Förlag
Olika Förlag
Medarbetare
Svensson, Emili (form)
Illustratör/Fotograf
Moa Graaf
Dimensioner
185 x 185 x 5 mm
Vikt
211 g
SAB
Hcf
ISBN
9789188613349
Zozo & hunden (inbunden)

Zozo & hunden

(2 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2019-01-25
149
 • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Zozo & hunden Kan levereras innan julafton
Känslor och äventyr för de allra minsta Zozo upptäcker på egen hand!

Känna, leka, peta
Hunden hej
Fingret fast
Nej!

Sagt om boken:
Elina Garp låter orden sjunga rytmiskt i sitt språk som beskriver Zozos sinnliga upptäckter och som ligger nära poesin. Lukta, smaska, smakar söt är beskrivningen av mötet med ett äpple. Därför blir Moa Graafs ansvar stort när hon illustrerar Zozos utforskande. Det är i illustrationerna det händer. Barn och hund är som sagt i ögonhöjd och många gånger så är även betraktaren i det perspektivet eller strax ovanför. Men oftast väldigt nära.
Ulf Malmqvist, BTJ

 

OLIKA förlag tilldelades Rättvisepriset 2012 för sitt arbete för jämställdhet och jämlikhet i bokvärlden. MILJÖ OCH HÅLLBARHET: På OLIKA vill vi värna det hållbara och klimatkloka läsandet. Därför trycks våra böcker på andra sidan Östersjön, i Baltikum, på ett FSC-märkt papper och på ett tryckeri som är certifierat med Svanen. Lite närmare, lite dyrare, mycket bättre!
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Zozo & hunden
 2. +
 3. Zozo & kritorna

De som köpt den här boken har ofta också köpt Zozo & kritorna av Elina Garp, Moa Graaf (inbunden).

Köp båda 2 för 298 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Zozo & hunden. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Favoriten
  E, 5 maj 2021

  Läser denna MÅNGA gånger varje dag. Så spännande att upptäcka allt tillsammans med Zozzo, och så mysigt slut. En favorit för alla här hemma.

 2. Hyllning till det utforskande barnet

  Detta är första delen i en ny serie från Olika förlag för de yngsta. Ytterligare två delar kommer senare i år om nallen & kritorna.
  Zozo är i parken tillsammans med sina pappor (vår tolkning). Zozo utforskar parken och alla dess små detaljer som är fascinerande och spännande för ett litet barn, vilket verkligen visas i boken.
  I sitt utforskande får barnet sällskap av en stor hund. Genom att låta barnet utforska på egen hand utan vuxna så kommer verkligen barnets egna upplevelse i f... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Elina Garp

 • Zozo & kritorna

  Elina Garp, Moa Graaf

  Känslor och äventyr för de allra minsta Zozo upptäcker på egen hand! Vakna, tassa, smyga Krita, rita, måla Stora fina väggen Oj! Sagt om boken: Det är befriande att den lilla berättelsen inte fokuserar på uppfostran, utan kärleken mellan barn och ...

 • Zozo & nallen

  Elina Garp

  Känslor och äventyr för de allra minsta Zozo upptäcker på egen hand! Nallen, mysa, gosa Kastar, busar Flyger, susar Nej! OLIKA förlag tilldelades Rättvisepriset 2012 för sitt arbete för jämställdhet och jämlikhet i bokvärlden. MILJÖ OCH HÅLLBARHET...