Bryt ovanan att vara dig själv : hur du förlorar medvetandet och skapar dig ett nytt (kartonnage)
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
330
Utgivningsdatum
2020-05-29
Upplaga
1
Förlag
Livsenergi
Översättare
Anders Bellis
Originaltitel
Breaking the habit of being yourself
Vikt
733 g
SAB
Dokb
ISBN
9789188633507
Bryt ovanan att vara dig själv : hur du förlorar medvetandet och skapar dig ett nytt (kartonnage)

Bryt ovanan att vara dig själv : hur du förlorar medvetandet och skapar dig ett nytt

(8 röster)  |  Läs 1 recension
Kartonnage Svenska, 2020-05-29
289
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Du är inte dömd av dina gener eller strikt kodad att vara på ett speciellt sätt för resten av ditt liv! Den nya vetenskapen som växer fram ger oss människor kraft och anledning att börja skapa den verklighet vi själva faktiskt önskar. I boken Bryt ovanan att vara dig själv kombinerar den uppskattade föreläsaren, författaren, forskaren och kiropraktorn Joe Dispenza kvantfysik, neurovetenskap, hjärnkemi, biologi och genetik för att visa dig vad som är möjligt på riktigt.

Du kommer inte bara få den nödvändiga kunskapen du behöver för att förändra en sida hos dig själv, du kommer även få lära dig verktygen som behövs för att stegvis applicera kunskapen och skapa mätbara förändringar i vilket område som helst av ditt liv. Doktor Joe avmystifierar gammal kunskap och bryggar över gapet mellan vetenskap och andlighet. Människor över hela världen har använt principerna han lär ut i sina workshops och på sina lektioner vilket skapat förändring inifrån och ut. När du väl bryter ovanan att vara dig själv och förändrar ditt medvetande på riktigt så kommer livet aldrig bli sig likt igen.

Joe Dispenza är författare till flera böcker, bland annat Tänk dig frisk och Hitta din övernaturliga kraft. Han laste biokemi vid Rutgers Univer sity, har en fil. kand. i neurologi och fick sin doktorsgrad i kiro praktik vid Life University i Atlanta, Georgia. Doktor Joe ar en av vetenskapsmannen, forskarna och lararna i den prisvinnande filmen What the BLEEP Do We Know?. Han är också en av specialisterna som medverkar i dokumentärfilmen HEAL.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Bryt ovanan att vara dig själv : hur du förlorar medvetandet och skapar dig ett nytt. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Att vara dig själv.

    Alltid lika upplyftande med Doktor Joe Dispenza ,Hans enkla men effektiva sätt att förklara och alla underbara berättelser gör att det lätt blir en av mina favoriter, Han delar med sig av kunskap och bygger broar mellan vetenskap och andlighet.

Visa alla 1 recensioner