Hitta din övernaturliga kraft : hur vanliga människor lyckas med det ovanliga (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
357
Utgivningsdatum
2020-10-08
Upplaga
1
Förlag
Livsenergi
Översättare
Anders Bellis
Originaltitel
Becoming Supernatural
Dimensioner
24 x ? x 4 mm
Vikt
10 g
SAB
Vml,Dop
ISBN
9789188633767

Hitta din övernaturliga kraft : hur vanliga människor lyckas med det ovanliga

(8 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2020-10-08
171
  • Skickas från oss på måndag
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Hur skulle det vara att hitta sin inneboende övernaturliga kraft, och vad skulle det innebära? Tänk om man kunde ställa in sig på frekvenser bortom vår materialistiska värld förändra kemin i hjärnan och få tillgång till översinnliga nivåer av medvetenhet skapa en ny framtid och förändra vår grundläggande biologi för att möjliggöra djupgående läkning?

Det är exakt vad läkaren Joe Dispenza, doktor i kiropraktik, erbjuder i den här revolutionerande boken: en kunskapskälla och en verktygslåda som tillåter vanliga människor som du och jag att nå tillstånd utöver det vanliga.

Joe Dispenza är författaren bakom Tänk dig frisk som hamnade på New York Times bästsäljarlista. Han har även skrivit Bryt ovanan att vara dig själv och Evolve Your Brain. Hitta din övernaturliga kraft bygger på den senaste forskningen inom neurovetenskap, epigenetik och kvantfysik för att visa hur den här sortens förvandling går till och hur den kan påverka våra liv. Du kommer få utforska:

- Hur du kan frigöra dig själv från det förflutna genom att omprogrammera din kropp till ett nytt sinne
- Hur du genom att förändra din frekvens kan skapa verklighet i det generösa ögonblicket nu
- Den hemliga vetenskapen kring tallkottkörteln och hur den möjliggör för oss att få tillgång till verklighetens mystiska världar
- Hur vi kan förflytta vårt medvetande bortom den begränsade, förutsägbara materialistiska världen in i kvantfältets oändliga möjligheter
- Och mycket mer

Joe erbjuder inget mindre än ett program för att ta steget utanför vår fysiska verklighet och in i en ny värld. Han visar vägen med verktyg och övningar, allt från forskningens senaste hjärnbilder till övningar som gående meditationer och allt däremellan.
- Det här visar vilka vi verkligen är. Jag presenterar framtiden en framtid där var och en av oss kan hitta vår övernaturliga kraft , säger Joe Dispenza.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Hitta din övernaturliga kraft : hur vanliga människor lyckas med det ovanliga
  2. +
  3. Kniv

De som köpt den här boken har ofta också köpt Kniv av Salman Rushdie (inbunden).

Köp båda 2 för 410 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Hitta din övernaturliga kraft : hur vanliga människor lyckas med det ovanliga. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Riktigt bra!
    Kristina, 20 november 2023

    Joe satte fingret på många av mina tankar. Med ett om vartannat avancerat och enkelt språk "förklarade" han hur det ligger till. Riktigt bra!

Visa alla 1 recensioner