Ge kraft åt ditt inre ljus : en handbok i konsten att följa själens röst (häftad)
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
319
Utgivningsdatum
2021-01-26
Upplaga
1
Förlag
Livsenergi
Översättare
Susanne Bohman
Originaltitel
Light Is The New Black
Dimensioner
210 x 149 x 23 mm
Vikt
520 g
SAB
Dop
ISBN
9789188633774

Ge kraft åt ditt inre ljus : en handbok i konsten att följa själens röst

(5 röster)  |   Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2021-01-26
171
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
FÖLJ DET SOM FÅR DIG ATT STRÅLA OCH DU KOMMER ATT LYSA UPP HELA VÄRLDEN.

Ge kraft åt ditt inre ljus är en guide för den moderna tidens ljusarbetare en ny sorts människor som är här för att lysa klart på jorden. För att lyckas behöver vi vara våra unika och sanna jag. I boken vägleder Rebecca Campbell oss att finna vår själs syfte så att vår närvaro och existens kan sprida ljus på jorden.

Rebecca hade sitt första andliga uppvaknande när hon var tonåring men valde att dämpa sitt ljus för att passa in i sin omgivning. Vid 30 års ålder tog hennes livs syfte överhanden och hon har följt sin själs röst sedan dess. I boken delar hon med sig av sina egna erfarenheter och bjuder på praktiska verktyg för att återknyta kontakten med vår innersta kärna och vårt ursprung.

Med ett inspirerande och lättillgängligt språk och lustfylld formgivning blir den här boken både en vägledare djupt in i själen och ett orakel för snabb påfyllning av visdom. Med intensiva djupdykningar i väl valda källor knuffar Rebecca läsaren att komma närmare sin inre ljuslåga. Och vi sysselsätts med affirmationer, värdefulla övningar för reflektion och personlig utveckling och många tänkvärda citat.
DITT LJUS SMITTAR AV SIG

REBECCA CAMPBELL är en bästsäljande författare, andlig lärare, mentor och en hängiven, själfull vägvisare. Efter flera år som prisbelönt Creative Director inom reklamvärlden, där hon hjälpte stora företag att hitta sin autentiska röst, ägnar hon sig nu helhjärtat åt sin själs syfte; att hjälpa andra att få kontakt med sin intuition och livsmening för att kunna sprida sitt ljus i världen.

Rebecca är medskapare av The Spirited Project och är känd för sitt feminina ledarskap och sitt engagemang. Hon har fått flera utmärkelser, som Best Emerging Voice av Kindred Spirit och Top 100 Women of Spirit av Brahama Kumaris, samt varit med i tidskrifter som Elle, Red, Cosmopolitan, The Sunday Times Style och Psychologies m.fl. Ge kraft åt ditt inre ljus är Rebeccas debutbok och den gick snabbt upp på Amazon.co.uk som #1 bästsäljande bok inom Motiverande självhjälp. Rebecca bor i London men kommer ursprungligen från soliga Sydney i Australien.
www.rebeccacampbell.me

Röster om Ge kraft åt ditt inre ljus

Förbered dig på att bli upplyst inifrån, att minnas själens fantastiska lättfärdighet och återvända till den plats av gränslös kärlek och ljus som är vår födslorätt. MEGGAN WATTERSON, FÖRFATTARE TILL REVEAL

Rebecca guidar sina läsare att finna sin inneboende kraft och leva och leda med sin fulla potential. GABRIELLE BERNSTEIN, FÖRFATTARE TILL ATTRAKTIONSKRAFTEN

Jag har aldrig mött någon som strålar som Rebecca Campbell gör. KYLE GRAY, ÄNGLAEXPERT OCH FÖRFATTARE TILL ÄNGLAR LÄR DIG ATT SE, HÖRA OCH KÄNNA ÄNGLAR

Ge kraft åt ditt inre ljus ger en väldigt bra och omfattande överblick för oss som har hundratals böcker i den spirituella genren. Jag älskar de fetstilta citaten som boken är pepprad med, till exempel: Blommor slår inte ut beroende på vem som passerar dem. De slår ut och visar sin fulla skönhet oavsett. Rebecca Campbell lyser upp världen! SHERRY L. MEINBERG, LÄSARE (AMAZON.COM)
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Ge kraft åt ditt inre ljus : en handbok i konsten att följa själens röst
  2. +
  3. Pojken, mullvaden, räven och hästen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Pojken, mullvaden, räven och hästen av Charlie MacKesy (inbunden).

Köp båda 2 för 410 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Ge kraft åt ditt inre ljus : en handbok i konsten att följa själens röst. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Power
    Anna Eriksson, 21 juli 2022

    En kraftfull bok som verkligen sätter igång positiva processer hos en själv. Rekommenderar den starkt för alla som vill jobba med sin personliga utveckling.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Rebecca Campbell