Inre ingenjörskonst : en yogis guide till glädje (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
274
Utgivningsdatum
2022-02-07
Upplaga
1
Förlag
Livsenergi
Översättare
Eva Trägårdh
Originaltitel
Inner engineering
Dimensioner
217 x 157 x 24 mm
Vikt
540 g
SAB
Dokb
ISBN
9789188633873

Inre ingenjörskonst : en yogis guide till glädje

(1 röst)  |   Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2022-02-07
282
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
I Inre förvandling presenteras ett revolutionerande sätt att se på livet, på vår mänsklighet och på möjligheten att åstadkomma ingenting mindre än ett liv i glädje. Författaren Sadhguru är en vida uppskattad inspiratör, visionär, filantrop, mystiker och yogi. I boken berättar han om en beprövad väg till absolut välbefinnande: den klassiska vetenskapen om yoga.

Yoga är så mycket mer än fysiskt utövande av akrobatiska övningar. Det är ett sofistikerat system för att stärka sig själv och sin personliga kraft. Genom att aktivera och använda sig av de inre energierna kan kroppen och sinnet fungera med full kapacitet. Då är det möjligt att skapa sina inre situationer precis så som man vill ha dem och därmed skapa sin egen glädje.

I den här transformativa boken berättar Sadhguru om sitt eget uppvaknande och resan till den. Idag är han en vägvisare för miljoner människor världen över. Han bjuder på sin roll som guru och påminner om att ordet guru betyder den som skingrar mörkret, den som öppnar dörren åt människor och säger så här om sin uppgift: Som guru har jag ingen doktrin att lära ut, ingen filosofi att förklara, inga trossatser att förkunna. Och det beror på att den enda lösningen på de svårigheter som plågar mänskligheten är att varje individ arbetar med och förändrar sig själv. En djupgående transformation innebär att ingenting av det gamla sedan finns kvar. Det är ett omfattande skifte i sitt sätt att uppfatta och uppleva livet.

Den samlade visdomen i denna lättillgängliga, djupsinniga och engagerande bok förser läsaren med beprövade redskap som samtidigt är uppfriskande, levande och oerhört inspirerande.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Inre ingenjörskonst : en yogis guide till glädje
  2. +
  3. Koden till tonårshjärnan : konsten att förstå sig på tonåringen och få en bättre relation och dialog

De som köpt den här boken har ofta också köpt Koden till tonårshjärnan : konsten att förstå s... av Lena Skogholm (inbunden).

Köp båda 2 för 511 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Inre ingenjörskonst : en yogis guide till glädje. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Känner mig osäker på denna man
    vn, 16 juli 2024

    Efter att ha läst boken får jag en känsla av att en del av hans historia kanske är påhittad. Tittar på klipp efter klipp på Youtube och jag tycker han säger en massa saker utan att få något sagt egentligen. Har läst många självhjälpsböcker i cirka 30 år nu och denna tillför i alla fall inga nyheter för mig även om han skulle vara sann/ärlig med sin "överlägsenhet" och för mig tvivelaktiga bakgrund. Gör sig också rolig på andras bekostnad på en massa klipp tycker jag. Har tydligen blivit ankla... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner