Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.2 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Oxen-serien (del 1)
Utgivningsdatum
2017-09-15
Förlag
Bokförlaget Polaris
Översättare
Leif Jacobsen
ISBN
9789188647221

De hängda hundarna E-bok

(12 röster)  |   Läs 2 recensioner
E-bok,  Svenska, 2017-09-15

Styckköp

49
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Danmarks mest prisdekorerade soldat, krigsveteranen Niels Oxen, lever tillsammans med sin hund i en källarlokal i Köpenhamn. Han plågas av trauman. I hopp om att sluta fred med sina inre demoner flyttar han ut i skogen för att leva ett enkelt liv.

Men drömmen om frid förvandlas till en mardröm. Efter ett nattbesök på ett medeltida slott i närheten misstänks han plötsligt för att ha dödat slottsherren, en grundare av en inflytelserik orden med vida förgreningar.

Den oortodoxa Margrethe Franck från underrättelsetjänsten får i uppdrag att leda utredningen, som snart visar sig bestå av en serie mystiska mord med en sak gemensamt - hängda hundar.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av De hängda hundarna. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Detaljerad
    Pascual, 30 januari 2019

    Var lite för mycket av invecklade detaljbeskrivningar av miljö och historik. Blev på så sätt lite långtråkigvtidvis. Helhetsintrycket dock spännande och läsvärd.

  2. Bra dansk deckare!
    Uljas (Tullinge), 11 maj 2018

    Spänning med historiska kopplingar i en nervkittlande blandning! Lätt att ta till sig karaktärerna. Kopplingen till historisk maktutövning kittlar! Väl bär att läsa.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Jens Henrik Jensen