Jag och mina mikrober : en storslagen berättelse om våra minsta medhjälpare (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
438
Utgivningsdatum
2017-10-20
Förlag
Volante
Översättare
Shu-Chin Hysing
Originaltitel
I Contain Multitudes
Dimensioner
223 x 152 x 35 mm
Vikt
680 g
SAB
Uec
ISBN
9789188659002

Jag och mina mikrober : en storslagen berättelse om våra minsta medhjälpare

av Ed Yong
(5 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2017-10-20
204
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Jag och mina mikrober är en ögonöppnande och lustfylld resa in i mikroorganismernas värld. Ed Yong visar hur människor och djur inte bara är individer, utan i sig själva hela ekosystem. Våra kroppar är hem för tiotals miljarder mikrober. Var och en av oss är en hel värld, en koloni full av liv. Detta myller av mikroorganismer formar vårt inre, skyddar oss från sjukdomar och påverkar vårt beteende. De kan också hjälpa oss att förstå hur livet på Jorden uppstod och utvecklades. Ed Yong är vetenskapsjournalist och skriver för The Atlantic. Han är av många ansedd som världens bästa vetenskapsjournalist, och har även medverkat i Wired, New York Times, Nature, BBC och Guardian. Jag och mina mikrober är hans första bok.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Jag och mina mikrober : en storslagen berättelse om våra minsta medhjälpare
 2. +
 3. Mot kollapsens hjärta : om tillväxtens slut och civilisationens sammanbrott

De som köpt den här boken har ofta också köpt Mot kollapsens hjärta : om tillväxtens slut och... av Jonathan Jeppsson (inbunden).

Köp båda 2 för 433 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Jag och mina mikrober : en storslagen berättelse om våra minsta medhjälpare. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Världens bästa vetenskapsjournalist?
  Björn Nilsson, 11 december 2017

  Oerhört initierad bok som ligger mellan ett större perspektiv på vår jord, natur och hållbarhet (Trädens hemliga liv m.fl.) och tarmbakterie-böckerna (Charmen med tarmen, Food pharmacy).

  Jag upptäckte Ed Yong via hans nyhetsbrev och Bill Gates intervju med honom (googla) är också bra. Han har kallats världens bästa vetenskapsjournalist, och det är svårt att bedöma förstås, men den här boken gör inte att detta omnämnande känns helt fjärran.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Ed Yong