Kärlekens väg (pocket)
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
284
Utgivningsdatum
2018-04-21
Upplaga
1
Förlag
Volante
Översättare
Helena Sjöstrand Svenn, Gösta Svenn
Originaltitel
The Course of Love
Medarbetare
Lindén, Jonas (form)
Illustratör/Fotograf
Monica Ramos
Dimensioner
178 x 110 x 16 mm
Vikt
167 g
SAB
Hce
ISBN
9789188659286
Kärlekens väg (pocket)

Kärlekens väg

(7 röster)  |  Läs 2 recensioner
Pocket, Svenska, 2018-04-21
79
 • Skickas inom 2-5 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Vad innebär det att leva lyckliga i alla sina dagar? Alain de Bottons hybridroman om vad som händer med kärleken när förälskelsen lagt sig. Kirsten och Rabihs vänner frågar alltid samma sak: Hur träffades ni? På ytan är det en enkel fråga med ett tydligt svar. Märkligt nog är det aldrig någon som frågar: Vad hände sedan? Vi träffas, blir förälskade, gifter oss. Men det är inte då som berättelsen tar slut, utan det är egentligen då som allt börjar. Kärlekens väg handlar om ett äktenskap, om moderna relationer och om hur man överlever dem. I Kärlekens väg återvänder hyllade Alain de Botton till romanformatet och visar upp en mästerlig fusion mellan fiktion och filosofiska betraktelser. de Botton är författare till en rad bästsäljande böcker, bland annat Låt Proust förändra ditt liv och Filosofins tröst. En finstämd skildring av den relation som börjar efter att passionen har lagt sig. The Guardian I denna roman visar de Botton åter upp sin förmåga att klä våra förhoppningar och osäkerheter i ord. New York Times Alain de Botton är författare och filosof. Hans författarskap har nått en publik i över 30 länder och täcker in ett brett spektrum av ämnen kärlek, resor, arkitektur och litteratur. de Bottons globala bästsäljare Kärlek : en betraktelse utgav han redan vid 23 års ålder.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Kärlekens väg
 2. +
 3. Låt Proust förändra ditt liv

De som köpt den här boken har ofta också köpt Låt Proust förändra ditt liv av Alain De Botton (inbunden).

Köp båda 2 för 318 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Kärlekens väg. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Om kärlek
  Eva, 14 juni 2021

  Vad är det vi jagar? Passion - hållbar relation - ett växelspel utifrån olika åldrar och erfarenheter gestaltas igenom berättelsens huvudkaraktärer. Många tidsmarkörer att identifiera - i samtidens västerländska kultur.

 2. Rolig, berörande, initierad parrådgivning
  Anna, 5 september 2020

  de Botton lyckas att med varm humor beskriva den snåriga vägen från passionerad förälskelse till varaktig kärlek. Hur den oundvikliga sårbarheten som drabbar oss så snart vi ingår en parrelation kan vara vägen till att skapa och upprätthålla närhet och intimitet så länge vi vågar dela den med den älskade.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Alain De Botton