10 tips : må bättre och lev 10 år längre (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
131
Utgivningsdatum
2018-10-15
Upplaga
1
Förlag
Volante
Dimensioner
178 x 110 x 9 mm
Vikt
90 g
SAB
Vna
ISBN
9789188659651

10 tips : må bättre och lev 10 år längre

(14 röster)  |  Läs 2 recensioner
Pocket,  Svenska, 2018-10-15
64
 • Skickas från oss imorgon
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Bertil Marklunds föräldrar gick båda bort för tidigt, och han kände en ökande oro att han skulle gå samma öde till mötes. Eftersom han då var doktor i allmänmedicin började han gå igenom befintlig forskning inom olika områden och kom fram till att vi genom vår livsstil kan påverka vår livslängd och vår hälsa mycket mer än vi tror. Det är du som styr det allra mesta - inte dina gener.

Bertil upptäckte att uppkomsten av våra ofta åldersrelaterade folksjukdomar beror på en och samma sak: inflammation, som på olika sätt uppstår i vår kropp. Syftet med denna bok är att visa på hur man bromsar och förebygger denna inflammation genom att välja en sund livsstil. I boken finns 10 tips som visar hur du kan leva för att stärka dina egna inneboende krafter.

Boken är kortfattad och många råd är enkla att följa. Följer du dessa råd kommer du att må bättre och känna dig yngre. Dessutom kan det leda till att du slipper ett antal sjukdomar och skjuter upp det biologiska åldrandet. Bertil är idag över 70 år - och mår toppen.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. 10 tips : må bättre och lev 10 år längre
 2. +
 3. Explosiva mikrovanor : boosta din hälsa på bara några minuter

De som köpt den här boken har ofta också köpt Explosiva mikrovanor : boosta din hälsa på bara... av Linn Asterby, Bertil Marklund (inbunden).

Köp båda 2 för 286 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av 10 tips : må bättre och lev 10 år längre. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. En tunn liten bok
  T.J, 17 februari 2021

  Mycket upprepning av saker som alla redan vet. Typ rör på dig, sov ordentligt. Inga nya vinklingar eller aha-upplevelser. Kanske för en nybörjare som aldrig förr funderat på sin hälsa.

 2. Lättläst och konkret
  CG , 30 december 2020

  En lättläst och sammanfattande bok. Passar bra till den som vill ha konkreta tips för hälsan. Visste du att god tandhälsa kan förlänga livet?

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Bertil Marklund