Einsteins största misstag (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (217.4 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Per Runhammar
Utgivningsdatum
2018-07-09
Förlag
Volante
Översättare
Gösta Svenn, Helena Sjöstrand Svenn
ISBN
9789188659712
Einsteins största misstag (ljudbok)

Einsteins största misstag Ljudbok

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2018-07-09

Styckköp

205

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
  • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
    39
Visa alla 1 format & utgåvor
Albert Einstein betraktas som en av de smartaste människorna i historien. Med relativitetsteorin revolutionerade han vår syn på kosmos, och hjälpte oss att ta steget in i atomåldern. Trots detta var han i slutet av sitt liv i princip isolerad från den vetenskapliga världen och hans idéer ifrågasattes till och med av hans närmaste vänner. Hur blev det så?

Einsteins största misstag är en närgången biografi som berättar om Einstein både som privatperson och fysiker. Den får oss att inse hur mycket världen har Einstein att tacka för, men också hur mycket mer han hade kunnat åstadkomma om det inte hade varit för hans mycket mänskliga svagheter.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Einsteins största misstag. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. En riktigt bra bok om Einstein
    Magnus Karström, 24 juli 2020

    Denna bok var en riktigt bra bok om Einstein. Jag har fått en större insikt i vem han var. Han blir ännu mer mänsklig och enklare att förstå. Mycket bra skriven med många kopplingar till brev från samtida vänner och släktingar.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av David Bodanis