Presidenten är försvunnen (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (425.1 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Magnus Roosmann
Utgivningsdatum
2018-08-08
Förlag
Mondial
Översättare
Olov Hyllienmark
ISBN
9789188671578
Presidenten är försvunnen (ljudbok)

Presidenten är försvunnen Ljudbok

(13 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2018-08-08

Styckköp

59

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 6 format & utgåvor
USA:s president försvinner spårlöst. Världen är i chock. Men anledningen till hans försvinnande är värre än någon kan ana.

Presidenten är försvunnen är en thriller inifrån den absoluta maktens korridorer. Den ger en unik inblick i hur det känns att vara världens mäktigaste person: det orimliga trycket och de omöjliga besluten - men också de oändliga möjligheterna att förändra spelplanen.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Presidenten är försvunnen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Inget vidare faktiskt
    Elfstrompan, 15 november 2018

    Man kan nästan förstå vilka delar som Bill har skrivit och vilka delar James har skrivit. Det eviga beskrivandet av presidenten dom beskriver sin klanderfria moraliska kompass och statsmannabeteende blir riktigt tröttsamt och fick mig att fundera på att lägga boken åt sidan (Bill?). I bjärt kontrast kommer sedan avsnitt som innehåller lite spänning och liknar mer något skrivet av en "skillad" thrilerförfattare (James?). Det blir däremot lite patetiskt när det förklaras väldigt märkvärdigt hur... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna