Isfiskaren (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Morden på Smögen (del 2)
Antal sidor
336
Utgivningsdatum
2017-09-20
Förlag
Mima Förlag
Medarbetare
Sundh, Lars (form)
Dimensioner
179 x 110 x 22 mm
Vikt
194 g
SAB
Hc
ISBN
9789188681010

Isfiskaren

(79 röster)  |   Läs 4 recensioner
Pocket,  Svenska, 2017-09-20
79
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Efter Fjällbacka och Sandhamn - nu kommer Morden på Smögen-serien!

»Anna Ihrén kan sin deckarsak. Hon stegrar berättartempot och spänningen stadigt fram mot gåtornas lösningar en midsommarhelg på västkusten.« Mats Johnson, Göteborgs-Posten

När forskningsfartyget Idun anlöper Smögens hamn en tidig vintermorgon hittas forskningschefen Kaj Malmberg mördad i sin hytt. Samma kväll skulle han ha delat ut forskarelitens främsta pris inom marin forskning på Smögens Havsbad.
Dennis Wilhelmson och Sandra Haraldsson dras in i en mordutredning som sätter, inte bara deras samarbete, utan också viktiga relationer över rikets gränser på spel. Trots protester får Idun tillstånd att fullborda sin expedition längs den norska kusten upp till Svalbard. Befinner sig mördaren någonstans på Smögen? Eller kvar ombord på fartyget? Och vad kan en händelse under en av andra världskrigets isvintrar ha för fallet?
Isfiskaren är den andra fristående kriminalromanen i Morden på Smögen-serien.

ANNA IHRÉN är uppvuxen i Stockholm och i Göteborg. I dag bor hon med sin man och sina barn i Sjövik, där de byggt sitt drömhus på ett gammalt betesfält. Under hela sin barndom tillbringade hon sina somrar på Smögen. Strandsittaren är den första fristående kriminalromanen i Morden på Smögen-serien.

»Den som älskar skärgårdsmiljöer och svenska landsbygdsdeckare kommer att njuta av att befinna sig på Anna Ihréns Smögen.« Crime Garden
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Isfiskaren
 2. +
 3. Strandsittaren

De som köpt den här boken har ofta också köpt Strandsittaren av Anna Ihrén (pocket).

Köp båda 2 för 158 kr

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Isfiskaren. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Sämsta på över 50 år
  Eje , 22 mars 2020

  Sedan mer än 50 år tillbaka läser jag 25 -35 böcker per år varav c:a hälften är deckare . Då jag trodde att den första av hennes böcker var ett olycksfall i arbetet köpte jag en till . Tyvärr så är den lika dålig . De har dålig språkbehandling , där finns obegripliga uttryck, logiken och sammanhanget i handlingen lämnar mycket att önska och kända termer/uttryck används på helt fel sätt ; uppenbarligen utan att veta vad de betyder.
  Jag ska inte fördjupa mig i detaljer utan bara konst... Läs hela recensionen

 2. Slutet
  Jan Gustaf Hugo Forsgren, 28 januari 2019

  Svårt och inte helt logiskt slut och upplösning annars bra geografisk research. Bra person karakteristik. Det historiska mellan varje kapitel blir aldrig riktig fullföljt.

 3. Anna Ihren
  Inger Olsson, 26 april 2018

  Samtliga böcker i serien Isfiskaren, Sillbaronen m fl var spännande. De hade stundtals vackra naturbeskrivningar, verklighetstrogna personberättelser och dessutom spännande kriminalhistorier.
  Jag rekommenderar dem alla.

 4. Barnsligt skriven
  Ullis J , 18 mars 2018

  Hoppar väldigt tätt mellan olika personer och handlingar så det blir rörigt. Vissa personer beskrivs väldigt ingående vid besök eller förhör om vad de gör och hur inredningen ser ut hemma och det upprepas ofta . Man undrar vad det har med handlingen i boken att göra. Mycket tjat om vädret, klänningar till ett bröllop och för mycket kropps och klädbeskrivningar.

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av Anna Ihrén