Naturläkarboken: Naturläkekonstens grunder (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
235
Utgivningsdatum
2019-11-22
Förlag
MiMa Förlag
ISBN
9789188681287
Naturläkarboken: Naturläkekonstens grunder (e-bok)

Naturläkarboken: Naturläkekonstens grunder E-bok

E-bok (EPUB), Svenska, 2019-11-22

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Naturens apotek - läkekonst med tusenåriga anor i kombination med moderna rön

I Naturläkarboken: Naturläkekonstens grunder får du en grundläggande genomgång av det breda fält som naturläkekonsten utgör samt nyckeln till naturens apotek - med väl beprövade alternativ till den skolmedicinska behandlingen. Raimo Heino redogör för de naturmedicinska metoder som praktiserats sedan årtusenden, men som kompletterats med modern forskning och utveckling.

Raimo Heino är naturläkare och medicine licentiat samt en av de främsta förgrundsgestalterna inom naturläkekonstens tillämpning i Sverige. Han utbildade sig i Tyskland och öppnade sin naturläkarpraktik i början av 1970-talet. Senare läste han medicin och bedrev även forskning om det centrala nervsystemet samt undervisade i anatomi på Medicinska fakulteten vid Uppsala universitet.

Naturläkarboken: Naturläkekonstens grunder är fackgranskad av Tommie Olofsson, överläkare samt specialist i klinisk patologi och rättsmedicin samt neuropatolog.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Heino Raimo

  • Naturläkarboken: Behandlingar och botemedel

    Heino Raimo

    Naturens apotek - läkekonst med tusenåriga anor i kombination med moderna rön I Naturläkarboken: Behandlingar och botemedel beskriver Raimo Heino hur hjärt-kärlsjukdomar, led- och muskelvärk, astma och allergi samt klimakteriebesvär uppkommer och ...