Ytspänning (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.7 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
290
Utgivningsdatum
2020-06-12
Förlag
Sekwa förlag
Översättare
Cecilia Franklin
ISBN
9789188697967

Ytspänning E-bok

(17 röster)  |   Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2020-06-12

Styckköp

169
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Frankrikes nya stjärnskott på deckarhimlen

Noémie Chastain, kommissarie på Parispolisen, blir skjuten rakt i ansiktet mitt under ett tillslag. När hon skrivs ut från sjukhuset får hon inte komma tillbaka till sin gamla tjänst. Istället skickas hon till den fridfulla byn Avalone, med uppdraget att förbereda nedläggningen av byns polisstation.

Men så flyter en tunna med ett barnskelett upp till ytan i den konstgjorda sjön intill Avalone, och istället för tid att vila upp sig får Noémie ett högprofilerat cold case på halsen. På botten av sjön döljer sig hemligheter som alla verkar vilja glömma.

"Noémie är okuvlig och rebellisk, en fängslande huvudperson som tack vare författarens skicklighet lyser allt klarare för varje sida." - Le Parisien

"Ytspänning är en originell men också klassisk deckare som är lagom spännande hela vägen fram till slutet. Fokus ligger på smart polisarbete och det förflutnas hemligheter, snarare än brutalt våld och grymma mord. Prosan är ren, enkel och välskriven, och den fina översättningen från franska behåller en ton av originalspråket." - Christine Karlsson, BTJ

Olivier Norek är polis med arton års erfarenhet från Parispolisen och författare till fyra hyllade thrillers. Ytspänning är den första som utkommer på svenska.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Ytspänning. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Bra plott
    -, 9 mars 2021

    En riktigt bra historia som jag inte kan låta bli att tycka hade kunnat göras bättre. Berättarstilen påminner lite om att referera vad som händer på en film. Jag vet inte om det är översättningen eller om originalstilen är likadan. Hur som helst så är den läsvärd, och det är ju skönt att inte alla deckare är noir suédois.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Olivier Norek