Zombien i kombin (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Läsålder
3-6 år
Antal sidor
32
Utgivningsdatum
2019-03-25
Upplaga
1
Förlag
Pug Förlag
Medarbetare
Bäckström, Calle (form)
Illustratör/Fotograf
Wurood Altashat
Dimensioner
305 x 215 x 10 mm
Vikt
433 g
SAB
Hcf
ISBN
9789188699183
Zombien i kombin (inbunden)

Zombien i kombin

(2 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2019-03-25

SlutsåldZombien är ensam och hungrig. Han har inga vänner kvar. Dom har han nämligen ätit upp Allt han har är sin älskade kombi. I bilen åker han ensam runt i jakten på mat. Allt känns verkligen hopplöst tills han träffar Vampyren.

Zombien i kombin är en sagolikt illustrerad berättelse på rim för barn mellan tre och sex år. I boken möter vi den hungriga och ensamma karaktären Zombien i hans jakt på mat och framför allt vänner. Här får små sagoläsare följa med på ett stingsligt men roligt äventyr bland både kossor, hundar, gräs och granar där ingen varken zombies, vampyrer eller spöken lämnas ensam åt sitt öde!

Stefan Holm är till vardags känd som OS-guldmedaljör i höjdhopp och delegat i Internationella Olympiska Kommittén, men har också författat flertalet böcker under sin karriär. Med Zombien i kombin debuterar han nu som barnboksförfattare.

Jessica Eriksson är dekan vid Karlstad universitet och har tillsammans med illustratören Wurood Altashat, utbildad bildlärare i Irak, tidigare bland annat givit ut FLAX: en flygande start till språk och kultur i Sverige (Columbus Förlag 2016).

Zombien i kombin är den första av flera planerade böcker i samma serie av trion Altashat/Eriksson/Holm.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Zombien i kombin. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Rolig och överraskande bok

    Boken är skriven på rim om en hungrig zombie som ätit sina vänner. Det kan kännas lite makabert men vi tyckte den var rolig. Vi blev överraskade när vi läste boken då den inte följer normen och uppskattade den roliga stund vi fick tillsammans. Kanske borde åldern för boken vara något högre än tre år.

  2. Ologisk handling
    Julia, 26 maj 2019

    Har alltid följt Stefan Holms karriär och uppskattat honom. Men det här var en ologisk barnbok, rätt så svårrimmat på vissa ställen. Vissa otäcka bilder.
    Besviken!

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av författarna