Skratta & pausa : en helande guide för kropp och själ (häftad)
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
233
Utgivningsdatum
2019-10-17
Upplaga
1
Förlag
Pug Förlag
Medarbetare
Lindblad, Niklas (form)
Dimensioner
225 x 175 x 20 mm
Vikt
580 g
SAB
Dok
ISBN
9789188699282

Skratta & pausa : en helande guide för kropp och själ

(2 röster)
Häftad,  Svenska, 2019-10-17
210
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Årets gladaste guidebok till pauser som faktiskt gör skillnad i din vardag!

"Ett gott skratt förlänger livet"
Ja, den devisen har man ju hört. Men faktum är att det bakom påståendet gömmer sig vetenskap. Forskning visar att skratt de facto har positiv inverkan på vår hälsa på en rad olika sätt. Det kan minska smärta och stress, förbättra sömn, minne, andning och cirkulation, öka fokus och boosta vårt immunförsvar. För författaren Tanja Dyredand har skrattet visat sig bokstavligt talat livsviktigt. Ii kombination med pauser och enkla läkande yogaövningar blev det hennes räddning tillbaka efter en stroke orsakad av utbrändhet.

För alla, överallt
Skratta & pausa är en konkret och lättfattlig guide till välgörande skrattpauser som du enkelt utför i din vardag och i dina egna kläder. Hälsoprofilen Tanja Dyredand, certifierad yogalärare, mindfulnesscoach och föreläsare inom mental hälsa har med sin egenutvecklade metod hittat länken mellan skratt och traditionell yoga, ett vinnande koncept för alla som vill må bättre både fysiskt och mentalt.

Praktiska övningar och handgriplig fakta
Utöver praktiska skrattyoga-övningar delar Tanja med sig av sin egen tuffa resa från livshotande utbränd till frisk, och den holistiska helhetssyn som hjälpt henne på vägen. Boken innehåller också matnyttiga avsnitt om bland annat skrattets anatomi, fysiologiska och psykologiska effekter, hur skratt och gråt hör ihop och om andningens viktiga funktion i skrattet.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Skratta & pausa : en helande guide för kropp och själ
  2. +
  3. Koden till tonårshjärnan : konsten att förstå sig på tonåringen och få en bättre relation och dialog

De som köpt den här boken har ofta också köpt Koden till tonårshjärnan : konsten att förstå s... av Lena Skogholm (inbunden).

Köp båda 2 för 439 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »