Gunde Svan som ursprungsamerikan (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
208
Utgivningsdatum
2020-10-09
Förlag
Pug Förlag
Dimensioner
218 x 246 x 20 mm
Vikt
903 g
SAB
Hc.017
ISBN
9789188699466
Gunde Svan som ursprungsamerikan (inbunden)

Gunde Svan som ursprungsamerikan

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2020-10-09
229
 • Skickas inom 2-5 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Att bara samla mina verk räcker inte. Till boken tar jag också fram flera tidigare opublicerade bilder. /Mikael Holmquist

Ingen kändis går säker och skrattfesten är garanterad! Instagramkomikern och bildkonstnären Mikael Holmquist, bakom det omåttligt populära Instagramkontot @gundesvansomursprungsamerikan, samlar nu ett (gigantiskt) urval av sina bästa bilder. Boken innehåller över 300 bilder och verk fördelat över drygt 20 kapitel på teman som "Kändisar i mat", "Svenska politiker , Knark" och "Astrid Lindgren".

De skrattframkallande bilderna med dess karaktäristiska rim varvas med texter om kändisars reaktioner och händelser ur "Gundes" liv på Instagram. Läs bland annat om varför Kina försökte stoppa vykortsboken Gunde Svan som indian, hur de kungliga hovstaterna i Sverige försökte tysta humorn och när Gunde bytte namn hösten 2019 och rörde upp starka känslor hos både PK-elit och Svärjevänner .
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Gunde Svan som ursprungsamerikan
 2. +
 3. Sommarquiz för hela familjen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Sommarquiz för hela familjen (pocket).

Köp båda 2 för 238 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Gunde Svan som ursprungsamerikan. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. En bok som roar
  Peter Palmqvist, 30 mars 2021

  Gunde Svan som ursprungsamerikan är en helt onödig bok. Men ibland kan det onödiga vara riktigt kul. Och så är det med denna bok. Ibland riktigt fyndiga bilder. Ibland bara fånigt simpla. Men den roar och man upptäcker ganska snart att man sitter och ler brett när man bläddrar i den.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Mikael Holmquist

 • Gunde Svan som indian - som helårsplan

  Mikael Holmquist

  Äntligen 12 roliga porträtt som kalenderpamflett! I den här väggalmanackan har vi samlat några av de bästa bilderna från det omåttligt populära Instagramkontot @gundesvansomindian , som också blivit en populär vykortsbok. I den här kalendern får d...