Investera med rätt fokus : 15 råd som tar dig till nästa nivå (häftad)
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
250
Utgivningsdatum
2021-11-03
Förlag
Pug Förlag
Dimensioner
216 x 140 x 24 mm
Vikt
490 g
SAB
Qbccc
ISBN
9789188699664

Investera med rätt fokus : 15 råd som tar dig till nästa nivå

(13 röster)  |   Läs 4 recensioner
Häftad,  Svenska, 2021-11-03
207
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Diversifiera brett och sprid riskerna, så lyder det klassiska rådet till aktiesparare. Magnus Andersson, framgångsrik investerare och en av Sveriges största aktieprofiler predikar egentligen raka motsatsen: för att slå index behöver du över tid minska ned antalet bolag och koncentrera ditt kapital till de mest lovande. Det kräver tid, utveckling, förmågan att tolka nyheter rätt och göra rimliga uppskattningar om företags potential. Samt inte minst, följa dina få stora innehav mycket nära. Enkelt uttryckt: det gäller att ha rätt fokus.

Med den här boken får du 15 matiga kapitel och lika många välutvecklade och handfasta råd allt i syfte att lära dig som svensk aktiesparare att tänka rätt och utvecklas som investerare.

En av Sveriges största aktieprofiler
Magnus Andersson har gått från att vara en av de första svenska ekonomibloggarna till en av Sveriges största aktieprofiler med en stor följarskara i sociala medier och många läsare av sitt veckobrev på Fredagskronikan.se. Magnus inspirerade tusentals svenska investerare att köpa Apple många år innan det utvecklades till världens största bolag och det franska LVMH som numera är Europas största. Idag är han sannolikt mest känd i investerarkretsar för sitt mångåriga skrivande om Evolution Gaming som har blivit ett av Sveriges högst värderade företag. Med boken Investera med rätt fokus debuterar han som författare.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Investera med rätt fokus : 15 råd som tar dig till nästa nivå
 2. +
 3. Aktier : 3 steg till ekonomiskt oberoende

De som köpt den här boken har ofta också köpt Aktier : 3 steg till ekonomiskt oberoende av Ola Lauritzson (inbunden).

Köp båda 2 för 396 kr

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Investera med rätt fokus : 15 råd som tar dig till nästa nivå. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Intressant
  Alexander Thorslund, 16 juli 2023

  Tycker att boken tar upp bra exempel av olika aktier .Hur dessa hade gått samt hur tankegångarna går kring innehavet av en typ av aktie. Bra struktur av innehåll.

 2. Helt okej.
  Gabriel.C, 26 januari 2022

  Läst tidigare böcker tex av Peter Lynch och Buffet. Magnus drar många likheter om hur man ska investera enligt honom, vad hans erfarenhet är och varför han väljer en koncentrerad portfölj med få aktier som han tror mest på (1-5) lättare att bygga förmögenhet med de mest high conviction än att sprida ut allt på 15 aktier vilket jag håller med. En bra bok med små tips och tänk men inget nytt för mig som läst andra investerings böcker. Kort sagt alla har sin investeringsstil och i denna bok delar han med sig av sin.

 3. Fortsättningsbok
  Catarina W Hansen, 19 december 2021

  Boken är kanske inte den första investeringsboken man bör läsa, först kanske man läser nått mer grundläggande som Frihetsmaskinen, Vägen till din första miljon eller Aktier: 3 steg till oberoende.
  Investera med rätt fokus har synpunkter som jag tycker låter klokt och vettigt för att ta saker och ting till nästa nivå.

 4. Forts.kurs för den lite mer bevandrade o obeläste
  -, 19 november 2021

  Inget direkt nytt om man har läst några finansböcker tidigare. Har man inte gjort det är detta en lämplig bok om man vill ta sina aktieinvesteringar en nivå till.

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av Magnus Andersson