Var och en för sig (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
364
Utgivningsdatum
2019-02-07
Förlag
Calidris
Dimensioner
200 x 125 x 30 mm
Vikt
393 g
SAB
Hc
ISBN
9789188703392

Var och en för sig

(11 röster)  |  Läs 3 recensioner
Häftad,  Svenska, 2019-02-07
249
 • Skickas från oss inom 3-6 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Tre skuggor rör sig genom storstadsnatten.

Callcentersubban - har ett långt ärr längs ena låret. Titanskruvar runt ögat. Hon är besatt av hämnd och planerar något stort och fruktansvärt i sin sunkiga lägenhet i förorten.

Skabbräven - har inga klara minnen av sitt tidigare liv. Han går sina egna vägar och bara vill bli lämnad ifred. Han sover under några lastpallar ute vid motorvägen tillsammans med en herrelös hund.

Det Vandrande Varumärket - har allt: pengar, status, ett palats fullt av underdåniga tjänare. Men han vill inte ha något av det. Han vill bara fly och försvinna. Bli nån annan. Bokstavligt talat.

Tre skuggor.

Tre individer som var och en lever ett hemligt liv utanför det normala och som utan att veta det är på väg mot en gemensam, våldsam brytningspunkt.

Jens Ganman är musiker, författare och samhällsdebattör. Var och En För Sig är hans femte roman.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Var och en för sig
 2. +
 3. I botten av glaset ett hjärta

De som köpt den här boken har ofta också köpt I botten av glaset ett hjärta av Jens Ganman (inbunden).

Köp båda 2 för 276 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Var och en för sig. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Relevant och mycket hudnära nutidsfiktion
  Anders H Johannesson, 12 mars 2019

  En mycket målande beskrivning av hur livet i Sverige och storstad kan känns idag där vi får följa tre stycken individer inpå bara huden och dess livsöden där vägarna till sist skall korsas. När och på valet sätt för du läsa dig till.

 2. Var och en för sig
  Anna, 27 februari 2019

  En bok som med Ganmans rika språk och glasklara realism återger ett nutida Sverige, med alla dess sidor av våld, cynism, ensamhet och utsatthet. Men där det även finns plats för det sköra, sköna, vackra och modiga. Där finns också styrkan, som driver huvudpersonerna i boken fram mot sina personliga livsmål. Tre personer, med helt olika bakgrund och mål, men som förenas i samma handlingskraft och beslutsamhet att själva få styra över sina val i livet. Tre personer som trotsar samhällets konven... Läs hela recensionen

 3. Var och en för sig.
  Irina Olovsson, 27 februari 2019

  Nu har jag läst ut Jens Ganmans bok "Var och en för sig".
  Det var inte en story som jag hade förväntat mig.
  Boken är en ganska så sorglig historia, men vilka personporträtt.
  En av huvudpersonerna, Skabbräven skildras med en oerhört stor ömhet och det är en karaktär som kommer att stanna kvar i hjärtat mycket länge. Så även Varumärket. En man med alla privilegier som en människa kan ha och som lever i ett överflöd, men ändå är djupt olycklig. Jens har lyckats med att porträttera h... Läs hela recensionen

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Jens Ganman