För dem jag älskar (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.2 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
När det värsta händer terror
Utgivningsdatum
2018-02-13
Förlag
Bonnier Bookery
ISBN
9789188704023

För dem jag älskar E-bok

(6 röster)  |   Läs 2 recensioner
E-bok,  Svenska, 2018-02-13

Styckköp

69
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Midsommardramatik i Anna Janssons kortroman. Emma kommer till Gotland för att hälsa på sin mormor - den enda hon kan anförtro sin hemlighet. Åttiofyraåriga Majken känner alla i den lilla byn och vet vad som försiggår. Nu när hennes älskade barnbarn har fått bekymmer är hon full av oro. Samtidigt närmar sig det stora midsommarfirandet och som alltid blir det knytis. Flyktingarna från förläggningen är inbjudna, men två av dem håller sig på sin kant. Majken gör allt för att de ska känna sig välkomna. Har de några särskilda skäl för att inte vilja vara med i gemenskapen? Vad döljer de båda männen som har bosatt sig i Jakobssons gamla ödehus? Dramat som skakar Gotland i "För dem jag älskar" hade ingen kunnat föreställa sig. Vad är vi beredda att göra för dem vi älskar? Finns det någon gräns när livet står på speI? Succéförfattaren Anna Jansson skriver om Sverige idag och om kärleken när den ställs på sin spets.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av För dem jag älskar. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Bra men förutsägbar
  Ann Lagergren, 28 februari 2018

  Lättläst lite spännande men efter halva boken är den ganska förutsägbar. Men rekommenderar den ändå den har en feelgoodkänsla mellan Emma o Majken och deras inneboende, som jag tycker om.

 2. Betyg: 4 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 18 februari 2018

  Boken För dem jag älskar är en av tre böcker som ingår i boktrilogin, Tre författare om samtidens största rädsla - Svensk terror - När det värsta händer, från det nya bokförlaget Bonnier Bookery. Dom andra två böckerna är, Processen av Malin Persson Giolito, och Stockholm Odenplan av Jonas Bonnier. Alla tre böckerna är kortromaner på cirka etthundra sidor.

  (Bonnier Bookerys utgivning kommer att bestå av underhållande skönlitteratur i både kortare och längre format, följetonger och u... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Anna Jansson