Stockholm Odenplan (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.2 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
När det värsta händer terror
Utgivningsdatum
2018-02-13
Förlag
Bonnier Bookery
ISBN
9789188704092

Stockholm Odenplan E-bok

(1 röst)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2018-02-13

Styckköp

69

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Spänningen stiger minut för minut i Jonas Bonniers omskakande thriller om den högtidliga invigningen av pendeltågsstationen mitt i stan - Stockholm Odenplan. Fredric och hans konsulter förbereder sig in i minsta detalj. Oändligt mycket står på spel för dem alla - på olika sätt. Med samma känsla för karaktärer och detaljer som i "Helikopterrånet" skriver han en kortroman som landar rätt i samtiden. Planeringen har pågått i månader på Link IT. Att ansvara för all IT-kommunikation för det nya pendeltågsnätet är ett prestigeprojekt, större än något annat av deras uppdrag. Fredric har beslutat att ta in en extra expert, Henri Gusman. Men är han den han utger sig för att vara? Vad kan äventyra projektet? Kvinnorna kring Fredric har var och en sin egen dolda agenda. Minuterna tickar snabbt dessa sista dagar inför söndagens invigning då minsta fel skulle kunna få ödesdigra konsekvenser. Men när tiden krymper, vem kan man lita på? "Stockholm Odenplan" är en oavlåtligt spännande kortoman som överraskar in i det sista.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Stockholm Odenplan. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 4 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 18 februari 2018

    Boken Stockholm Odenplan är en av tre böcker som ingår i boktrilogin, Tre författare om samtidens största rädsla - Svensk terror - När det värsta händer, från det nya bokförlaget Bonnier Bookery. Dom andra två böckerna är, Processen av Malin Persson Giolito, och För dem jag älskar av Anna Jansson. Alla tre böckerna är kortromaner på cirka etthundra sidor.

    (Bonnier Bookerys utgivning kommer att bestå av underhållande skönlitteratur i både kortare och längre format, följetonger och up... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Jonas Bonnier