Shirins första fall (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.9 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Shirin Sundin
Utgivningsdatum
2018-01-16
Förlag
Bonnier Bookery
ISBN
9789188704429
Shirins första fall (e-bok)

Shirins första fall E-bok

(2 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2018-01-16

Styckköp

64

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Spännande kortroman om fallet som jagat Shirin under alla år - en prolog till Wennstams deckarserie om Shirin Sundin-Nouri. Anita är en kvinna som reder sig själv och hon är inte rädd för att vara ensam ute på en ö. Men det ljuvliga lugnet bryts en kväll när någon står utanför fönstret och lyser henne rakt i ansiktet med en ficklampa. Katarina Wennstams kortroman går tillbaka till det som blev det första fallet för advokaten Shirin Sundin-Nouri (från Alfahannen, Gänget med flera). Vad hände Anita? Och blev rätt person fälld för brottet? Sex år efter sitt stora misslyckande läser Shirin om den morddömde Magnus Tappers frigivande och beger sig till den ensligt belägna stugan där brottet begicks för att konfrontera det förflutna.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Shirins första fall. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 4 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 22 januari 2018

    Har man läst Katarina Wennstams romaner med Shirin Sundin-Nouri som huvudperson, så ska man helt klart läsa den här kortromanen från nya Bonnier Bookery.

    Bonnier Bookery är ett helt nytt bokförlag inom Bonnierförlagen AB, och dom kommer att till största delen att ge ut kortromaner i e-boksformat och ljudboksformat.

    Shirins första fall, är en kort och snabbläst liten berättelse om advokatens första fall. Välskriven och spännande. Och jag kan absolut rekommendera den.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Katarina Wennstam